Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

π™±πšŽπš— πš“πš’πš“ 𝚍𝚎 πšœπš•πšžπš’πšπš™πš˜πšœπš πšŸπšŠπš— πš“πšŽ 𝚝𝚘-𝚍𝚘 πš•πš’πš“πšœπšπš“πšŽ?

Sta jij voor alles en iedereen klaarstaan behalve voor jezelf? Heb je het idee dat je (te) veel “moet”? Voel je je vaak moe en gestrest? Jarenlang leefde ik op die manier, ik zag door de bomen het bos niet meer. Maar op een gegeven moment werd het voor mij echt duidelijk: als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor een ander zorgen. Win-win dusπŸ™‚

Wil jij niet langer de sluitpost van je to-do lijstje zijn en van jezelf een prioriteit maken?
-Van steeds moe => naar energiek?
-Van veel stress => naar meer rust en balans?
-Van onzeker => naar meer zelfvertrouwen?
Maar vind je het lastig hierin Γ©cht stappen te zetten? Gun jezelf dan een coachtraject! Je hoeft het niet alleen te doen! Nu nog in de maand augustus: een voordelige Balans-check voor maar €47,00. Dit is een gesprek van 1,5u waarin we samen jouw balans opmaken. Hierin ontvang je de eerste tips en tools afgestemd op jouw situatie om weer meer balans te krijgen.

En als je eerst even met me wilt kennismaken: dat gesprek is gratis. Check www.froukjecoach.nl/coaching voor meer info en evaringen van eerdere klanten. Misschien tot binnenkort!