Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Gratis Inspiratie-gesprek

Waar loop jij tegenaan? Wat zijn jouw persoonlijke wensen? Tijdens een gratis en vrijblijvend inspiratie-gesprek van 30 minuten kun je vertellen hoe het met je gaat en wat je graag anders wilt. 

Ik help je graag een stukje op weg richting jouw doelen en geef je concrete handvaten.

Daarnaast is een klik belangrijk bij coaching, we kunnen tijdens het gesprek ervaren of er een goede match is tussen ons voor een eventuele vervolgafspraak. 

Je bent van harte welkom!

Balans-check

Tijdens een gesprek van 90 minuten maken we met inspirerende vragen, op alle gebieden van het leven, jouw persoonlijke balans op.

Zo staan we o.a. stil bij je mindset, je gedachten, het stuk zingeving, je energie-balans, de mate van zelfvertrouwen, ontspanning, je zelfbeeld, je emoties.

De Balans-check geeft je overzicht en maakt inzichtelijk op welke vlakken je stappen kunt zetten op weg naar meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen. Je wordt je bewust van alles dat van belang is.

Daarna maken we aan de hand van jouw situatie en jouw persoonlijke wensen een plan van aanpak en krijg je praktische tips en handvaten.

Na afloop ontvang je een samenvatting per mail.

Particulier tarief: € 147,00 
Zakelijke tarief: op aanvraag

Balans-pakket

  • Wil jij meer rust, meer energie, meer zelfvertrouwen? Gun jezelf dan dit persoonlijke coachtraject. 
  • We starten het traject met een Intake en Balans-check van 90 minuten. We maken jouw persoonlijke balans op en bespreken jouw doelen en wensen.
  • Daarna stellen we een plan van aanpak op.
  • Vervolgens voeren we 5 coachgesprekken van 75 minuten in mijn praktijkruimte, online of wandelend in de omliggende natuur.
  • Je ontvangt extra informatie, inspirerende opdrachten, tools, tips, video’s en oefeningen voor thuis.
  • Werkboekjes, waaronder HSP gids en werkboekje.
  • Je ontvangt daarnaast ook mijn online training over Patronen doorbreken voor meer rust en geluk.
  • Tussen de gesprekken is er de  mogelijkheid om vragen te stellen of te sparren.
  • Klaar voor actie? Je bent het waard!
Particulier tarief: € 797,00 incl. BTW (dit is dus 1 gesprek van 90 minuten en 5 coachgesprekken van 75 minuten + tussentijdse begeleiding en alle genoemde extra’s) 
Zakelijke tarief: op aanvraag

Vergoeding

In sommige gevallen kunnen de kosten voor coaching (gedeeltelijk) vergoed worden. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kunnen we samen bekijken hoe we jouw coachingstraject kunnen vormgeven. 

Via je werkgever: vaak reserveert je werkgever een opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling, scholing, verzuimreductie, verzuimpreventie of vitaliteit. Ik ben naast Lifecoach, ook Leefstijlcoach, Vitaliteitscoach en Stress- en Burn-outcoach.
Je kunt je werkgever vragen om het coachtraject te bekostigen. Een coachtraject wordt bovendien vaak als veel effectiever ervaren dan een cursus terwijl de kosten van coaching vaak lager zijn. 

Via de arbodienst van je bedrijf: heb je werkgerelateerde klachten? Vraag gerust aan je werkgever om de kosten voor een coachtraject te vergoeden. Werkgevers zijn eventueel na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten op zich te nemen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.