Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Prachtige coachweek

Ik spring een gat in de lucht😊 Wat weer een prachtige coachweek, ik voel me daar echt dankbaar voor.
Als ik denk aan de vrouwen die ik deze week gecoacht heb: ze vonden het in het begin allemaal een (hele) spannende stap om een afspraak met me te maken. Spanning voor het onbekende. En ook hadden sommigen de gedachte dat je zwak bent en faalt als je naar een coach gaat, ze moesten het van zichzelf alleen oplossen. Sommigen lazen er boeken en artikelen over, maar de vertaalslag naar het eigen leven bleef uit. Anderen zeiden tegen zichzelf dat ze gewoon moesten doorzetten, niet klagen maar dragen. En de onrust, onzekerheid en/of vermoeidheid nam alleen maar toe.
Uiteindelijk stapten ze toch uit hun comfort-zone, zo stoer en krachtig!💪 Ze kozen echt voor zichzelf. Bij 1 van de klanten wenste iemand haar sterkte omdat ze weer naar mij ging die dag. En toen zei mijn klant: “Ik heb er juist veel zin in!” Als eenmaal is ervaren hoe het is, voelt het helemaal goed. En juist als een mooi moment om aan jezelf te werken. Inzicht en overzicht te krijgen en oude patronen die niet meer helpend zijn los te laten. En veel meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen te krijgen♡

Mocht je ook twijfelen, kom tijdens een gratis inspiratie-sessie ervaren hoe het is. Dit kan in m’n praktijkruimte of online. Je bent het waard!🍀