Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Inspiratie-workshop Rust en Geluk

Rust en geluk… Waarom lijkt het soms in de praktijk zo lastig om te vinden? 

De weken vliegen voorbij, vaak ga je maar door op de automatische piloot, om er vervolgens achter te komen dat je eigenlijk niet meer goed weet waar je echt blij van wordt en hoe je kunt ontspannen.

Als je je gevoel van rust en geluk wilt vergroten dan is deze workshop wat voor jou! Meer kennis krijgen over rust en geluk, over je brein, over patronen doorbreken. 

Als mens en coach heb ik, Froukje, een grote interesse in persoonlijke ontwikkeling. Als coach help ik dagelijks vrouwen aan meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen.

Ook vind ik het werken met kleine groepen vrouwen zo mooi. Hen gastvrij ontvangen. En hen vanuit verbinding inspireren om meer rust en geluk in hun leven te creëren. Dit kon het afgelopen jaar helaas niet, ik ben zo blij dat het nu weer kan! 

Ik wil je dan ook van harte uitnodigen voor de Inspiratie-workshop Rust en Geluk! Om samen met een klein groepje vrouwen op je gemak een kopje thee of koffie te drinken. En samen stil te staan bij wat voor jou belangrijk is in het leven. Echt even stilstaan bij jezelf (want hoelang is dat eigenlijk geleden?)

Door informatie, praktische oefeningen en goede vragen, kom je te weten wat voor jou de volgende stap is op weg naar meer rust en geluk. Deze workshop is laagdrempelig en praktisch.

Reacties van eerdere deelnemers:

“Wát een leuke, inspirerende avond! In een ontspannen setting deelde Froukje informatieve theorie en met het doen van een laagdrempelige oefeningen kwamen de gesprekken los. Het voelde voor mij als ‘een geluk’ hierover van gedachten te kunnen wisselen, ervaringen te delen en tot nieuwe inzichten en bewustwording te komen!
“Ik zou deze workshop zeker aanraden!”

“mooie eyeopeners”
“heel leuk en interessant” 
“Het was voor mij een inspirerende avond met eye-openers. Het maakte dat ik zin heb gekregen om het gewoon te doen: uit mijn comfortzone gaan.” 
“De oefeningen vond ik leuk bedacht en werken ook als ijsbreker. De vragen stel je jezelf niet zo snel en laten je even stilstaan bij je eigen leven.”

Praktische informatie:
Per workshop is er ruimte voor maximaal 6 vrouwen. 

Locatie: Mijn praktijkruimte aan de Scharren 43 in Scharsterbrug

Datum:
woensdagavond 12 oktober 2022 van 20-22 uur.
of
Vrijdagochtend 14 oktober 2022 van 10-12 uur.

Kosten: € 42,50 per persoon (prijs incl. thee/koffie, wat lekkers en materiaal).

Wil jij er ook bij zijn? Superleuk! Mail naar mail@froukjecoach.nl of gebruik het contactformulier. Ook voor vragen kun je daar uiteraard terecht.
En ken je iemand voor wie dit ook echt wat is? Kom gezellig samen met je vriendin of collega of tip haar over deze workshop.