Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Gratis Inspiratie-gesprek

Loop jij jezelf regelmatig voorbij en voel je je vaak moe en onzeker? Laat mij je helpen. Ik ben Froukje Huitema, lifecoach en stress- en burn-out coach, en ik help mensen die niet lekker in hun vel zitten, veel stress ervaren en de lat hoog leggen aan rust, energie en zelfvertrouwen.

Tijdens een gratis oriënterend en inspirerend gesprek van ongeveer 30 minuten kunnen we bespreken hoe het met je gaat en waar je tegenaan loopt. Ik denk met je mee en geef je inspiratie. Ook kunnen we ervaren of er een klik is tussen ons voor een eventueel vervolg. Meld je hieronder aan, dan plannen we op korte termijn een gesprek in!
Je bent van harte welkom!

foto mijzelf

Meer grip op je leven

*Heb je vaak het gevoel dat je geleefd wordt?
*Sta je de hele dag “aan”?
*Ga je vaak over je grenzen?
*Pieker je veel?
*Voel je je vaak onzeker?
*Leg je de lat hoog voor jezelf?

Herkenbaar? Voor mij wel, zo zag mijn leven er ook een tijd uit. Ben jij er ook klaar voor om die regie te pakken en meer grip op je leven te krijgen?

*Minder moeten? 
*Meer ontspannen?
*Meer balans in je leven?
*Meer energie?
*Meer rust in je hoofd en je lijf?
*Meer zelfvertrouwen?  

Maak dan van jezelf een prioriteit, zet die eerste stap en boek een gratis Inspiratie-gesprek van een half uur. Dit kan in mijn praktijkruimte met zicht op eeuwenoude kastanjebomen of online. Ik sta voor je klaar!

Life is like riding a bicycle,
to keep your balance you must keep moving

Even voorstellen...

Ik ben Froukje Huitema. Ik stond jarenlang voor alles en iedereen klaar maar vergat mezelf daarbij. Ook zat ik niet op mijn plek in de juridische wereld waar ik werkte. “Niet klagen, maar dragen” dacht ik vaak. En “overal is wel wat”. Ik was zo moe en voelde me onzeker… Ik wilde het allemaal zo graag goed doen, maar was niet meer bezig met wat goed is voor mij. Ik zat in de overleef-modus. Op het werk miste ik de zingeving en thuis laadde ik niet genoeg op. Het ging allemaal ten koste van mijn energie. Ik was mezelf een beetje kwijt. Uiteindelijk liep ik vast. Met behulp van een coach heb ik mezelf toen beter leren kennen en leerde ik mijn energiepijl beter te bewaken. Ook ontdekte ik wat voor mij écht belangrijk is, wat voor mij zingeving is. Ik heb toen ontslag genomen als jurist, heb mijn hart gevolgd en me omgeschoold tot Lifecoach. Het is mijn missie om vrouwen die de lat te hoog leggen, zichzelf wegcijferen en vaak moe en onzeker zijn te begeleiden naar meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen.   

Ik gun dit jou! Ik begeleid je graag naar meer rust, meer energie en meer vertrouwen in jezelf. Door je inzicht te geven in wat je nu tegenhoudt, door samen de balans op te maken op alle vlakken van je leven en daar waar nodig stappen te zetten. Ik help je en geef je tools om patronen te onderzoeken en los te laten, meer rust in je hoofd te krijgen, je energie-level te bewaken, te ontdekken wat écht belangrijk is voor jou. Samen kom je verder!

Wil jij van jezelf een prioriteit maken? Wil jij die eerste stap zetten en de beweging in gang zetten naar meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Inspiratie-gesprek. Dit kan online of in mijn praktijkruimte volgens de regels van het RIVM.

Ervaringen van klanten

Ik was mezelf een beetje kwijt; wie ben ik, wat vind ik belangrijk… ook wilde ik beter op mezelf leren passen, niet door het leven heen rennen maar ook eens een halt, zonder schuldgevoel tegenover anderen. Froukje heeft me, d.m.v. oefeningen en gesprekken, laten inzien hoe ik ben, wie ik ben, wat mijn waarden en kwaliteiten en mijn dromen zijn (He, die zijn niet eens onmogelijk;-). Ze heeft me geleerd om prioriteiten te stellen waardoor ik uiteindelijk beter op mezelf ben gaan passen. Froukje heeft me laten inzien wie ik al was (dat was ik namelijk kwijt) en dat dat helemaal prima is, ik mag blij met mezelf zijn (zonder dat dat eigenwijs is of arrogant)! Een aanrader om eens op een reflecterende manier naar je eigen leven te kijken” Mathilde, 36 jaar

Hoe een mens in korte tijd, met verschillende inzichten positief kan veranderen😃🍀 Dat heb ik geleerd bij en van Froukje. Te veel willen, de lat hoog leggen, niet kunnen/willen loslaten, rennen, passen en meten in de agenda én ook tijd hebben voor mijn gezin. Dat was wat ik wilde, maar waarbij ik een racende, mopperende vrouw, moeder, dochter, zus, vriendin en collega werd. Door gesprekken met opmerkingen die je écht tot nadenken zetten, diverse oefeningen, wilskracht en een portie lef heb ik dit nu weten om te draaien naar mijzelf als prioriteit. Makkelijker dingen loslaten en weten wat voor mijzelf écht belangrijk is waarbij ik weloverwogen nee kan zeggen. Kortom, met de stap naar Froukje en wat ik daar geleerd heb, ervaar ik veel meer geluk, liefde en balans in mijn leven in combinatie met mijn persoonlijke (werk) ambities. Ik beveel Froukje zeker aan! 🔝 Haar professionele, nuchtere kijk en opmerkingen hebben mij gebracht waar ik naar zocht. “
Geke Enting, 33 jaar

Vul hier je gegevens in voor het boeken van een gratis Inspiratie-gesprek.