Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Balans-pakket, een persoonlijk coachtraject

Loop jij jezelf regelmatig voorbij en voel je je vaak moe en onzeker? Ervaar je vaak stress, cijfer je jezelf vaak weg en leg je de lat hoog voor jezelf? Ik zet mijn expertise graag in om jou te helpen aan meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen. Zodat jij weer lekker in je vel zit!

Wil jij niet meer...

 • moe zijn?
 • piekeren?
 • stress en onrust in je lijf?
 • gejaagd zijn?
 • jezelf wegcijferen?
 • pleasen?
 • last hebben van je perfectionisme?
 • onzeker zijn?
 • geleefd worden?
 • de lat zo hoog leggen?

Maar wil jij...

♥ meer energie?

♥ lekker in je vel zitten?

♥ van jezelf een prioriteit maken?

♥ duidelijk krijgen wat voor jou ècht belangrijk is?

♥ meer innerlijke rust en ontspanning?

♥ meer zelfvertrouwen en zelfkennis?

♥ een positieve mindset?

♥ meer grip krijgen op je emoties en gedachten?

♥ meer balans, ook tussen werk en privé?

Maak dan tijd voor jezelf!

En gun jezelf deze investering in jezelf, je hoeft het niet alleen te doen! Aan de hand van jouw persoonlijke doelen of wensen begeleid ik je om in balans te komen en te blijven. Waardoor jij weer geniet van het leven.

De coaching is gericht op zowel het mentale vlak (o.a. je mindset en veerkracht), het fysieke vlak (oa. slaap, ontspanning), het sociaal-emotionele vlak (emoties, verbinding), het zingevingsvlak (kwaliteiten, waarden) en op het gebied van je eigen regie (pro-activiteit, prioriteiten). Als deze vijf dimensies van het leven in balans zijn heb je mentale veerkracht, voel je je energiek, sta je positief in het leven en heb je meer rust in je leven!

Werkwijze

Mijn aanpak is gericht op vijf dimensies:

 1. Bewustzijn: wat zijn jouw kwaliteiten, drijfveren en kernwaarden, wat vind jij écht belangrijk? 
 2. Mentaal: krijg inzicht in je gedachten en (belemmerende) overtuigingen. Hoe veerkrachtig ben je? 
 3. Emotioneel: herken je eigen emoties en die van de ander. En hoe groot is jouw gevoel van verbinding met anderen?
 4. Fysiek: inzicht in wat je lijf je vertelt en inzicht in ontspanning en slaap.
 5. Eigen regie: heb je regie over je eigen leven? Wil jij werken met daadkracht en motivatie? Prioriteiten gaan stellen? En van jezelf een prioriteit maken?
FroukJeCoach

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Het Balans-pakket: een persoonlijk coach-traject

Laat mij je helpen aan meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen! Aan een ontspannen leven, een leven met veel meer balans. 

Ik luister aandachtig en onbevooroordeeld naar jou. We voeren verdiepende gesprekken en doen inspirerende oefeningen en opdrachten. Dit kan in mijn praktijkruimte, een authentieke boerderij met zicht op eeuwenoude kastanjebomen. Ook kunnen we wandelen in de nabijgelegen bossen of kunnen we de gesprekken online doen. De keuze is aan jou. 

Ik help je om (weer) in contact te komen met je gevoel, je lijf, je gedachten, je drijfveren, je unieke kwaliteiten en kracht. Zodat jij weer aan het roer staat van je eigen leven en stappen zet in je persoonlijke ontwikkeling.

 • We verdiepen met gesprekken, erkende methodieken en oefeningen op specifieke thema’s zoals: 
 • -grenzen aangeven,
  -‘nee’ zeggen,
  -jouw identiteit en waarden,
  -assertiviteit,
  -perfectionisme loslaten,
  -stoppen met piekeren,
  -stress-verminderen,
  -energie-management,
  -hooggevoeligheid/HSP (Hoog Sensitief Persoon)
  -time-management,
  -zelfvertrouwen,
  -minder moeten,
  -ontspannen,
  -de lat lager leggen
  -slaap enz.

Je wordt je bewust van alle facetten die van belang zijn om in balans te komen en krijgt concrete handvaten waarmee je verder kunt. Kortom: je krijgt meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen! 

Wil jij dat ook?

Make yourself a priority

Wil jij van jezelf een prioriteit maken?

Dan is het Balans-pakket wat voor jou! Het Balans-pakket is een persoonlijk coach-traject:

♥We starten met een Intake en Balans-check van 75 minuten.  Hierin brengen we jouw persoonlijke doel(en) in kaart.
Waar verlang jij naar? Welke belemmeringen ervaar je bij het bereiken van je doelen? Waar loop jij tegenaan?
Vervolgens doen we tijdens dit gesprek een inzichtgevende
Balans-check. Dit is een inspirerende check over de hierboven genoemde vijf dimensies van het leven.
Tot slot stellen we een plan van aanpak op voor de komende periode.

♥Vervolgens voeren we een X aantal coachgesprekken van 75 minuten (hoeveelheid afhankelijk van de coachvraag),
in mijn praktijkruimte, online of wandelend in de omliggende natuur. 

♥Je ontvangt extra informatie, inspirerende opdrachten, video’s, audio’s en oefeningen voor thuis.

♥Inclusief HSP Gids en werkboekje en werkboekje over Ontspannen.

♥Inclusief mijn online training Patronen doorbreken voor meer rust en geluk.

♥Tussen de gesprekken door is er de mogelijkheid om mij vragen te stellen of te sparren. 

 • Wist je dat veel werkgevers willen betalen voor jouw coachtraject?
  Vanuit het potje persoonlijke ontwikkeling, scholing, verzuimpreventie/reductie of vitaliteit?
  Ik ben naast Lifecoach ook Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach en Stress- en Burn-out coach.
  Je kunt dit eventueel bespreken met je werkgever, ik kan vervolgens -nadat we hebben afgestemd of we een match zijn- een offerte op maat maken.

“Ik kies nu ook voor mezelf en ervaar veel meer rust en tevredenheid
Ken je dat gevoel? Je bent alleen maar bezig met de dingen die moeten gebeuren, heen en weer rennen om alles en iedereen tevreden te houden? En je ook nog schuldig voelen als het niet is gelukt? Ik ging mijzelf voorbij en was de weg even kwijt. Ik had hulp nodig om mijzelf weer op de rit te krijgen en duidelijk te krijgen wat echt belangrijk is voor mij.

Ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb om een afspraak bij Froukje in te plannen. Dit was voor mij een hele stap en erg spannend, maar ik kan je verzekeren dat het de moeite waard is. Tijdens de gesprekken leerde ik mijzelf, mijn waarden en kwaliteiten beter kennen en leerde ik het te waarderen. Ik zie nu in dat de kwaliteiten die ik eerder als zwak of negatief beschouwde, mij een heel mooi mens maken.

Froukje speelt als coach heel goed in op de gesprekken. Ze luister goed en stelt precies de juiste vragen wat bij mij voor nog meer diepgang en duidelijkheid zorgt. Tijdens de gesprekken creëert ze een hele fijne sfeer waardoor ik mij op mijn gemak voel. Froukje is behulpzaam, enthousiast en heeft mij ook hele fijne tips meegegeven.

De gesprekken met Froukje hebben mij bewustwording en heel veel eyeopeners opgeleverd. Ik kies nu voor mijzelf en ervaar veel meer rust en tevredenheid in het dagelijks leven. Ik heb nu een aantal hele goede handvatten waarmee ik de hele wereld weer aan kan :)”
Trudie, 25 jaar

“Good vibes…
Ik was mezelf een beetje kwijt; wie ben ik, wat vind ik belangrijk… ook wilde ik beter op mezelf leren passen, niet door het leven heen rennen maar ook eens een halt, zonder schuldgevoel tegenover anderen. Froukje heeft me, d.m.v. oefeningen en gesprekken, laten inzien hoe ik ben, wie ik ben, wat mijn waarden en kwaliteiten en mijn dromen zijn (He, die zijn niet eens onmogelijk;-).
Ze heeft me geleerd om prioriteiten te stellen waardoor ik uiteindelijk beter op mezelf ben gaan passen. Ook heeft ze me geleerd om meer te relativeren in plaats van de criticus uit te hangen.

Ook fijn om deze dingen tijdens een wandeling in het bos te laten bezinken. Er is niks zweverigs aan (was ik een beetje bang voor bij het begrip ‘coaching’) maar Froukje heeft me laten inzien wie ik al was (dat was ik namelijk even kwijt) en dat dat helemaal prima is, ik mag blij met mezelf zijn (zonder dat dat eigenwijs is of arrogant)!
Een aanrader om eens op een reflecterende manier naar je eigen leven te kijken”

Mathilde, 36 jaar

Nog even voorstellen...

Ik ben Froukje Huitema. Met mijn man en onze 3 kinderen woon ik in Scharsterbrug (Friesland) waar ik mijn coachpraktijk run. Ik heb hiervoor tien jaar als jurist gewerkt, maar dit werk paste niet goed bij mij.
“Nog even doorzetten”, “niet klagen maar dragen”, “overal is wel wat”, dacht ik vaak. Ik cijferde mezelf te vaak weg en legde de lat heel hoog. Ik wilde alles zo graag goed doen, maar was niet meer bezig met wat goed was voor mij. Ik liep uiteindelijk vast… 

Ik leerde toen beter op mezelf te passen en kwam er achter wat voor mij echt zingeving is. Ik ging mijn hart achterna en heb me omgeschoold tot Lifecoach.

Ik help nu dagelijks klanten aan meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen. Waardoor ze weer genieten van het leven. 

En nu...kies jij voor jezelf?

Voel je dat het tijd is om dingen anders te gaan doen? Wil jij van jezelf een prioriteit maken? Kies dan voor een Balans-pakket. Want je hoeft het niet alleen te doen! 

Laten we eerst een gratis en vrijblijvend Inspiratie-gesprek plannen, ook om even kennis te maken. Dan kun jij vertellen waar je tegenaan loopt en wat je graag anders zou willen. En kan ik vertellen over mijn werkwijze. Ook is een klik belangrijk bij coaching, dat kunnen we dan ook meteen ervaren. 

Daarnaast geef ik je tijdens het Inspiratie-gesprek alvast inspiratie om de eerste stappen te zetten!

Ik hoor graag van je.

Je bent van harte welkom!