'Make yourself a priority'

Coaching

Wil jij niet meer...

 • moe zijn?
 • piekeren?
 • stress en onrust in je lijf?
 • gejaagd zijn?
 • jezelf wegcijferen?
 • pleasen?
 • last hebben van je perfectionisme?
 • onzeker zijn?
 • geleefd worden?
 • de lat zo hoog leggen?

Maar wil jij...

 • meer energie?
 • lekker in je vel zitten?
 • van jezelf een prioriteit maken?
 • duidelijk krijgen wat voor jou ècht belangrijk is?
 • meer innerlijke rust en ontspanning?
 • meer zelfvertrouwen en zelfkennis?
 • een positieve mindset?
 • meer grip krijgen op je emoties en gedachten?
 • meer balans, ook tussen werk en privé?

Maak dan tijd voor jezelf!

En gun jezelf een coachtraject. Want je hoeft het niet alleen te doen. Aan de hand van jouw persoonlijke doelen of wensen begeleid ik je om in balans te komen en te blijven. Waardoor jij weer geniet van het leven.

De coaching is gericht op zowel het mentale vlak, het fysiek vlak, het sociaal-emotioneel vlak, het zingevingsvlak en op het gebied van je eigen regie. Als deze vijf dimensies van het leven in balans zijn heb je mentale veerkracht, voel je je energiek, sta je positief in het leven en zit je lekker in je vel!

Werkwijze

Mijn aanpak is gericht op vijf dimensies volgens het Mark-Balansmodel:

 1. Bewustzijn: wat zijn jouw kwaliteiten, drijfveren en kernwaarden, wat vind jij écht belangrijk? 
 2. Mentaal: krijg inzicht in je gedachten en (belemmerende) overtuigingen. Hoe veerkrachtig ben je? 
 3. Emotioneel: herken je eigen emoties en die van de ander. En hoe groot is jouw gevoel van verbinding met anderen?
 4. Fysiek: inzicht in wat je lijf je vertelt en inzicht in ontspanning en slaap.
 5. Eigen regie: heb je regie over je eigen leven? Wil jij werken met daadkracht en motivatie? Prioriteiten gaan stellen? En van jezelf een prioriteit maken?
FroukJeCoach

Intake en Balans-check

Een coachtraject start met het in kaart brengen van jouw persoonlijke doel. Waar verlang jij naar? En welke belemmeringen ervaar je bij het bereiken van je doel?
Daarna doen we een Balans-check. Dit is een inspirerende vragenlijst over de vijf hierboven genoemde dimensies. Deze check geeft je al veel inzichten. We kijken vervolgens samen naar jouw totaalbalans op deze vijf vlakken. 
Aan het eind van het intakegesprek maken we aan de hand van jouw persoonlijke doelen een plan van aanpak.

mark balansmodel
Bovenstaand balansmodel is ontwikkeld door Mark Academy voor levenskunst

Meer rust, energie en zelfvertrouwen

Ik luister aandachtig en onbevooroordeeld naar jou en houd je een spiegel voor. We voeren verdiepende gesprekken en doen inspirerende oefeningen en opdrachten. Dit kan in mijn praktijkruimte, een authentieke boerderij met zicht op eeuwenoude kastanjebomen. Ook kunnen we wandelen in de nabijgelegen bossen of kunnen we de gesprekken online doen. De keuze is aan jou.

Ik help je om (weer) in contact te komen met je gevoel, je lijf, je gedachten, je drijfveren, je unieke kwaliteiten en kracht. Zodat jij weer aan het roer staat van je eigen leven en stappen zet in je persoonlijke ontwikkeling. Je wordt je bewust van alle facetten die van belang zijn om in balans te komen en krijgt concrete handvaten waarmee je verder kunt.

Kortom: je krijgt meer rust, energie en zelfvertrouwen!

Wil jij dat ook?

Ervaringen

“Ik kies nu ook voor mezelf en ervaar veel meer rust en tevredenheid
Ken je dat gevoel? Je bent alleen maar bezig met de dingen die moeten gebeuren, heen en weer rennen om alles en iedereen tevreden te houden? En je ook nog schuldig voelen als het niet is gelukt? Ik ging mijzelf voorbij en was de weg even kwijt. Ik had hulp nodig om mijzelf weer op de rit te krijgen en duidelijk te krijgen wat echt belangrijk is voor mij.

Ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb om een afspraak bij Froukje in te plannen. Dit was voor mij een hele stap en erg spannend, maar ik kan je verzekeren dat het de moeite waard is. Tijdens de gesprekken leerde ik mijzelf, mijn waarden en kwaliteiten beter kennen en leerde ik het te waarderen. Ik zie nu in dat de kwaliteiten die ik eerder als zwak of negatief beschouwde, mij een heel mooi mens maken.

Froukje speelt als coach heel goed in op de gesprekken. Ze luister goed en stelt precies de juiste vragen wat bij mij voor nog meer diepgang en duidelijkheid zorgt. Tijdens de gesprekken creëert ze een hele fijne sfeer waardoor ik mij op mijn gemak voel. Froukje is behulpzaam, enthousiast en heeft mij ook hele fijne tips meegegeven.

De gesprekken met Froukje hebben mij bewustwording en heel veel eyeopeners opgeleverd. Ik kies nu voor mijzelf en ervaar veel meer rust en tevredenheid in het dagelijks leven. Ik heb nu een aantal hele goede handvatten waarmee ik de hele wereld weer aan kan :)”
Trudie, 25 jaar

“Good vibes…
Ik was mezelf een beetje kwijt; wie ben ik, wat vind ik belangrijk… ook wilde ik beter op mezelf leren passen, niet door het leven heen rennen maar ook eens een halt, zonder schuldgevoel tegenover anderen. Froukje heeft me, d.m.v. oefeningen en gesprekken, laten inzien hoe ik ben, wie ik ben, wat mijn waarden en kwaliteiten en mijn dromen zijn (He, die zijn niet eens onmogelijk;-).
Ze heeft me geleerd om prioriteiten te stellen waardoor ik uiteindelijk beter op mezelf ben gaan passen. Ook heeft ze me geleerd om meer te relativeren in plaats van de criticus uit te hangen.

Ook fijn om deze dingen tijdens een wandeling in het bos te laten bezinken. Er is niks zweverigs aan (was ik een beetje bang voor bij het begrip ‘coaching’) maar Froukje heeft me laten inzien wie ik al was (dat was ik namelijk even kwijt) en dat dat helemaal prima is, ik mag blij met mezelf zijn (zonder dat dat eigenwijs is of arrogant)!
Een aanrader om eens op een reflecterende manier naar je eigen leven te kijken”

Mathilde, 36 jaar

Gratis Inspiratie-sessie

Wil jij samen met mij kijken wat je kunt doen om in beweging te komen richting meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen?

Ik help je graag weer een stukje op weg tijdens een gratis inspiratie-sessie.

Tijdens een gesprek van een half uur in mijn praktijkruimte of online geef ik je handvatten en een stukje coaching om de eerste stappen te zetten. 

Je bent van harte welkom!