Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Gratis E-book:
7 tips voor meer rust, energie en zelfvertrouwen.

Loop jij jezelf regelmatig voorbij en voel je je vaak moe en onzeker?
Laat mij je helpen. Ik ben Froukje Huitema, lifecoach en stress- en burn-out-coach, en ik help mensen die vaak stress ervaren en de lat hoog leggen aan rust, energie en zelfvertrouwen.

Download hieronder mijn gratis E-book met daarin 7 waardevolle tips voor meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen!  

ebook cover def.
WhatsApp Image 2019-10-24 at 20.24.44 (1)

Even voorstellen

Ik ben Froukje Huitema, als coach help ik dagelijks vrouwen in mijn praktijk bij het krijgen van meer rust, balans en energie in hun leven; en het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen.

Ik liep vast
Ik stond jarenlang voor alles en iedereen klaar maar vergat mezelf daarbij. Ook zat ik niet op mijn plek in de juridische wereld waar ik werkte. “Niet klagen, maar dragen” dacht ik vaak. En “overal is wel wat”. Ik was zo moe en voelde me onzeker… 
Ik wilde het allemaal zo graag goed doen, maar was niet meer bezig met wat goed is voor mij. Ik zat in de overleef-modus. Op het werk miste ik de zingeving en thuis laadde ik niet genoeg op. Het ging allemaal ten koste van mijn energie. Ik was mezelf een beetje kwijt. 

Uiteindelijk liep ik vast. Met behulp van een coach heb ik mezelf toen beter leren kennen en leerde ik mijn energiepijl beter te bewaken. Ik ging beter op mezelf passen. Ook ontdekte ik wat voor mij écht belangrijk is, wat voor mij zingeving is. Ik heb toen ontslag genomen als jurist, heb mijn hart gevolgd en me omgeschoold tot persoonlijke coach. Het is mijn missie om vrouwen die de lat te hoog leggen, zichzelf wegcijferen en vaak moe en onzeker zijn te begeleiden naar meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen.   

Ik gun dit jou! Ik inspireer en begeleid je graag naar een leven met meer rust, meer energie en meer vertrouwen in jezelf.
Door je inzicht te geven in wat je nu tegenhoudt, door samen de balans op te maken op alle vlakken van je leven en daar waar nodig stappen te zetten. Ik help je en geef je tools om patronen te onderzoeken en los te laten. Meer rust in je hoofd te krijgen, je energie-level te bewaken en te ontdekken wat écht belangrijk is voor jou.

Samen kom je verder!

Wil jij van jezelf een prioriteit maken? Zet dan die eerste stap en download hieronder mijn gratis E-book!

Vul hier je gegevens in voor het boeken van een gratis Inspiratie-gesprek.