Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Online training Patronen doorbreken voor meer rust en geluk

Komt zelfzorg bij jou op de laatste plaats? Val je steeds weer terug in oude patronen? Wil jij meer rust en geluk?
En ben jij er klaar voor om beter op jezelf te passen en een nieuwe balans te creëren? 

Kies dan voor deze online training Patronen doorbreken voor meer rust en geluk!

In deze training neem ik je mee in de wereld van patronen doorbreken. Wat gebeurt er in je brein? Waarom is patronen doorbreken vaak lastig? En hoe lukt het je toch? Ik help je met informatie, voorbeelden, tips en tools om jouw niet-helpende patronen te doorbreken en hiervoor in de plaats helpende patronen te zetten. Waardoor je meer regie krijgt over je leven. En meer rust en geluk!  

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg” zei Albert Einstein ooit.

Als je wilt dat het anders gaat, dan is alleen die wens niet voldoende. Als je wilt dat het anders gaat, zul je ook stappen mogen zetten.
En het begint met die eerste stap. Die eerste stap waarmee jij van jezelf een prioriteit gaat maken. Omdat je weet dat er meer is in het leven. Omdat je jezelf niet langer wilt wegcijferen. 

Nog even voorstellen

Ik ben Froukje Huitema. Met mijn man en onze 3 kinderen woon ik in Scharsterbrug (Friesland) waar ik mijn coachpraktijk run. Ik heb hiervoor tien jaar als jurist gewerkt, maar dit werk paste niet goed bij mij.

“Nog even doorzetten”, “niet klagen maar dragen”, “overal is wel wat”, dacht ik vaak. Ik cijferde mezelf te vaak weg en legde de lat heel hoog. Ik wilde alles zo graag goed doen, maar was niet meer bezig met wat goed was voor mij. Ik liep uiteindelijk vast… 

Ik leerde toen beter op mezelf te passen en kwam er achter wat voor mij echt zingeving is. Ik ging mijn hart achterna en heb me omgeschoold tot Lifecoach en Stress- en Burn-out coach.

Ik help nu dagelijks klanten aan meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen. Waardoor ze weer genieten van het leven. 

Ik heb deze training ontwikkeld zodat nog meer mensen, op een laagdrempelige manier, meer rust en geluk in hun leven kunnen gaan ervaren!

Ervaringen

“De training is waardevol.
De manier waarop Froukje het vertelt is erg helder. Ook de modellen zijn dat.
De training geeft echt inzicht en heeft me gemotiveerd aan de slag te gaan met mezelf.”
Marije
, 35 jaar 

“Toen ik de training kocht zat ik behoorlijk in de negatieve spiraal. Ik vond het lastig daaruit te komen. Met de cursus kon ik mezelf weer herpakken, ik heb er echt wat aan gehad!”
Trijntje Buter, 33 jaar

Na het volgen van deze online training:

– Weet je hoe je patronen kunt doorbreken, waarom het vaak zo lastig is en hoe het je toch lukt!;
– Heb je meer kennis op dit vlak: kennis geeft regie!
– Heb je voor jezelf doelen gesteld;
– Ben je gemotiveerd en heb je handvaten;
– Heb je een aantal waardevolle coach-modellen ontvangen;

Hoe ziet de online training eruit?
♥Je ontvangt tijdens deze 2 weekse training 4 video’s van mij waarin ik je meeneem in de materie van patronen doorbreken. Ik motiveer je, enthousiasmeer je en daag je uit om aan de slag te gaan!

♥In de video’s licht ik coachmodellen toe, die jou helpen inzicht te krijgen waarom het vaak lastig is om patronen te doorbreken (dus wees mild voor jezelf). En ik help je om het toch te laten lukken!

♥Ook ontvang je een handige tool zodat je daadwerkelijk aan de slag gaat met het doorbreken van jouw niet-helpende patronen en het ontwikkelen van helpende patronen.

♥Daarnaast zitten er oefeningen bij, door mij ingesproken audio’s, tips en veel inspiratie om meer rust en geluk in jouw leven te gaan bereiken.

♥Tussendoor ontvang je een aantal e-mails waarin ik je herinner aan de doelen die je gesteld hebt en de stappen die je hebt te zetten.

♥Ook ontvang je mijn gids en werkboekje over Ontspannen. Zodat je ook nog een verdieping kunt maken op het thema Ontspannen,
wat ook zeker gaat bijdragen aan jouw rust en geluk!

Je kunt elk moment instappen en in je eigen tijd de cursus volgen. De training blijft onbeperkt beschikbaar.

Voel jij ook dat het nu het moment is om ‘ja’ te zeggen tegen jezelf?
Gun jij jezelf meer rust en geluk? En wil jij een stok achter de deur om nu écht aan de slag te gaan?

Jouw investering voor deze inspirerende online training is slechts € 47,00.