Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Alles wat je aandacht geeft, groeit

M’n dochter en ik doen in de auto vaak een spelletje, “Gele auto” heet het. Ze leerde dit van een vriendinnetje. Als we onderweg een gele auto tegenkomen is het de sport om als eerste “gele auto” te zeggen en de ander zacht aan te tikken. Laatst waren we ergens, m’n dochter was niet in de buurt en er kwam een gele auto voorbij. Een bekende stond naast me en ik zag hem ook naar de auto kijken. “Gele auto” zeiden we beide “haha, doen jullie dat ook, wat grappig!”. Dit is een voorbeeldje van: alles wat je aandacht geeft, groeit🌿. Want m’n dochter en ik geven die gele auto’s bewust aandacht en we zien ze nu opeens overal. We weten inmiddels ook precies waar ze in onze omgeving vaak geparkeerd staan. En zo zag ik bijvoorbeeld ook veel meer zwangere vrouwen toen we probeerden zwanger te worden. En toen ik op zoek was naar witte gympen zag ik opeens allemaal witte gympen bij anderen. Zo werkt dat in je brein, wat je aandacht geeft, daar wordt je je bewuster van. Zo train je je brein ook om nieuwe dingen te leren én kun je je brein trainen om gelukkiger te worden. Want als je meer aandacht geeft aan positieve dingen, dingen waar je dankbaar voor bent en dingen die goed gaan, dan groeit je bewustzijn op dit vlak. Je bent je brein als het ware aan het trainen om anders te kijken. Heel waardevol!
Wil jij samen met mij aan de slag om meer geluk in je leven te ervaren? Wil jij meer balans in je leven? Check hier mijn coachings-aanbod!