Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Doe je het voor jezelf of voor een ander?

⁠⁠Ben je veel bezig met de buitenwereld? Bezig met “hoe het hoort”? Ten koste van je eigen behoeften?⁠⁠
Of sta je vaak voor anderen klaar ten koste van jezelf? ⁠
Voor andere klaarstaan is mooi en waardevol. Alleen als dit ten koste van jezelf gaat, kun je uiteindelijk ook niet meer voor een ander klaarstaan. Omdat je dan genoeg aan jezelf hebt. ⁠⁠
Deze thema’s komen vaak voorbij in mijn coachpraktijk en jarenlang was ik ook teveel bezig met “hoe het hoort” en cijferde ik mezelf weg. Zo bleef ik lang in een baan hangen waar ik het niet naar mijn zin had, want ik had nu eenmaal die opleiding gedaan. Ook was ik veel bezig met de (eventuele) meningen van anderen. En was ik te vaak op de behoeften van anderen gericht, vaak ten koste van mijn eigen behoeften.
⁠⁠Door:
⁠-je bewust te worden van patronen en deze te doorbreken, ⁠
-je zelfvertrouwen en je zelfcompassie te vergroten,
⁠-jezelf echt goed te leren kennen,
⁠-beter op jezelf te passen,⁠
-je energie te bewaken,⁠
sta je ook voor jezelf klaar. En bewaak je je grenzen veel beter. Waardoor je meer energie, meer rust en meer zelfvertrouwen krijgt.⁠⁠ Wil jij dit ook? ⁠Je bent van harte welkom! Check hier mijn coachingsaanbod.