Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Ik leerde mijn missie kennen

Ik leerde mijn missie kennen
Ik leerde
 
Kippenvel bij het lezen van dit prachtige gedichtje!
Toen ik net de switch maakte van jurist naar coach kreeg ik regelmatig de vraag: “Vind je het niet zonde van die 5 jaar Rechten-studie?”
 
Zo zag en zie ik dat absoluut niet, ik ben vooral opgelucht en dankbaar dat ik een andere kant op kon. En ik zag en zie het als één grote leerschool. En ik weet dat ik m’n best deed en het jarenlang probeerde.
 
Daarom raakt het gedichtje me ook zo.
 
Toen ik nog als jurist werkte dacht ik vaak: wat doe ik fout? Waarom lukt het me niet m’n werk leuk te vinden?
 
Ik ging daarvoor toen naar een coach. Ik leerde over belemmerende overtuigingen, piekeren, perfectionisme en mijn mentale kracht. Maar het plezier in m’n werk kwam er niet.
 
Want werkgeluk gaat over meer dan je mentale kracht, het gaat ook over zingeving. Dit is een andere dimensie van het leven (waar ik ook op coach). Zingeving gaat over wat je écht belangrijk vindt in het leven. Waar je voor staat. Wat je kernwaarden zijn.
 
Zingeving is zo belangrijk (weet ik ook uit eigen ervaring). Samen met de andere 4 dimensies kun je zo werken aan je totaalbalans. Het één hangt samen met het ander. Check onderstaande 3e foto voor het Balans-model en alle 5 vlakken waarop ik coach.
 
Balansmodel
 
Toen ik m’n zingeving helder kreeg, wist ik wat me te doen stond. Ik nam ontslag als jurist en ging staan voor mijn missie:
Vrouwen die zichzelf wegcijferen, de lat hoog leggen, vaak moe en onzeker zijn begeleiden naar meer rust, energie en zelfvertrouwen. Naar meer geluk en balans in hun leven!
 
En op het moment dat ik dit typ krijg ik een review binnen van een klant:
“Als ik terugblik en kijk waar ik nu sta, dan ben ik ontzettend trots! Ik heb weer meer de rust gevonden. Durf ‘nee’ te zeggen en mijn grenzen aan te geven. Er is een betere balans in mijn leven. Ik ben Froukje daar ontzettend dankbaar voor. Iedereen zou een Froukje moeten hebben”
 
Die laatste zin doet me glimlachen. En m’n missie is weer geslaagd!💫
 
Wil jij ook meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen? Download dan m’n gratis E-book met 7 tips voor meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen op www.froukjecoach.nl of stuur me een berichtje voor een gratis kennismakingsgesprek.