Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Bedankt!

Yes, gelukt!

Dank je wel voor het downloaden van het E-book! Je ontvangt binnen enkele minuten een mailtje met daarin de link. Kijk eventueel ook even in je spambox.

Voordat je verdergaat, wil ik je vragen om eerst nog even mijn boodschap hieronder te lezen.

Patronen doorbreken voor meer rust en geluk.

Veel vrouwen voelen zich tegenwoordig moe en onrustig met hun eindeloze to do-lijsten. Alles moet snel, gejaagd en er komt geen einde aan. Ze weten dat er iets moet gebeuren, maar weten niet hoe en dus gaan ze maar door. Misschien herken jij dit ook wel.

Wil je liever meteen aan de slag?

Als je klaar bent met de ratrace, niet meer wilt wachten en gewoon meteen aan de slag wilt met het creëren van een nieuwe balans, wil ik je graag wijzen op mijn online cursus Patronen doorbreken voor meer rust en geluk.

In deze cursus help ik je om niet-helpende patronen te doorbreken en hiervoor in de plaats helpende patronen te zetten. Waardoor jij meer rust en geluk ervaart in je leven.

Na het volgen van deze cursus weet je wat ervoor nodig is om jouw patronen te doorbreken, heb je meer kennis op dit vlak, heb je handvaten, ben je gemotiveerd en heb je de eerste stappen gezet op weg naar meer balans in je leven. 

FroukJeCoach

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Mooie quote van Albert Einstein, en zo is het ook met patronen. Want als je wilt dat het anders gaat, dan is alleen die wens niet voldoende. Als je wilt dat het anders gaat, zul je ook stappen mogen zetten. En het begint met die eerste stap. Die eerste stap waarmee jij van jezelf een prioriteit gaat maken. Omdat je weet dat er meer is in het leven. Omdat je jezelf niet langer weg wilt cijferen. Omdat jij later niet op je leven wilt terugkijken en spijt wilt hebben van de dingen die je niet gedaan hebt, maar eigenlijk wel wilde.  

Na het volgen van deze cursus:

– Weet je hoe je patronen kunt doorbreken;
– Heb je meer kennis op dit vlak: kennis geeft regie!
– Begrijp je wat er gebeurt als je hiermee aan de slag gaat;
– Is er meer ruimte ontstaan voor jou;
– Heb je een aantal inzichtgevende coachmodellen ontvangen;
– Ben je gemotiveerd;
– Heb je een aantal handvaten en tools;
– Heb je de eerste stappen gezet op weg naar meer rust en geluk in jouw leven.

Je ontvangt tijdens de cursus 4 dagen lang een mail met daarin waardevolle informatie, coachmodellen, tips en tools en elke dag een video van mij waarin ik je uitdaag om er ook echt mee aan de slag te gaan! Je kunt elk moment instappen en in je eigen tijd de cursus volgen. De cursus blijft onbeperkt beschikbaar.

Ik heb een mooie aanbieding voor jou, schrijf je nu in voor deze inspirerende online cursus voor maar € 27,00 (i.p.v. € 47,00).

Nog even voorstellen...

Ik ben Froukje Huitema. Ik stond jarenlang voor alles en iedereen klaar maar vergat mezelf daarbij. Ook zat ik niet op mijn plek in de juridische wereld waar ik werkte als jurist. “Niet klagen, maar dragen” dacht ik vaak. En “overal is wel wat”. Ik was zo moe en voelde me onzeker… Ik wilde het allemaal zo graag goed doen, maar was niet meer bezig met wat goed is voor mij. Ik zat in de overleef-modus. Op het werk miste ik de zingeving en thuis laadde ik niet genoeg op. Het ging allemaal ten koste van mijn energie. Ik was mezelf een beetje kwijt. Uiteindelijk liep ik vast. Met behulp van een coach heb ik mezelf toen beter leren kennen en leerde ik mijn energiepijl beter te bewaken. Ook ontdekte ik wat voor mij écht belangrijk is, wat voor mij zingeving is. Ik heb toen ontslag genomen als jurist, heb mijn hart gevolgd en me omgeschoold tot Lifecoach. Het is mijn missie om vrouwen die de lat te hoog leggen, zichzelf wegcijferen en vaak moe en onzeker zijn te begeleiden naar meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen.   

Ik gun dit jou!


Make yourself a priority


Wat klanten zeggen:

Ik was mezelf een beetje kwijt; wie ben ik, wat vind ik belangrijk… ook wilde ik beter op mezelf leren passen, niet door het leven heen rennen maar ook eens een halt, zonder schuldgevoel tegenover anderen. Froukje heeft me, d.m.v. oefeningen en gesprekken, laten inzien hoe ik ben, wie ik ben, wat mijn waarden en kwaliteiten en mijn dromen zijn (He, die zijn niet eens onmogelijk;-). Ze heeft me geleerd om prioriteiten te stellen waardoor ik uiteindelijk beter op mezelf ben gaan passen. Froukje heeft me laten inzien wie ik al was (dat was ik namelijk kwijt) en dat dat helemaal prima is, ik mag blij met mezelf zijn (zonder dat dat eigenwijs is of arrogant)! Een aanrader om eens op een reflecterende manier naar je eigen leven te kijken” Mathilde, 36 jaar

Hoe een mens in korte tijd, met verschillende inzichten positief kan veranderen😃🍀 Dat heb ik geleerd bij en van Froukje. Te veel willen, de lat hoog leggen, niet kunnen/willen loslaten, rennen, passen en meten in de agenda én ook tijd hebben voor mijn gezin. Dat was wat ik wilde, maar waarbij ik een racende, mopperende vrouw, moeder, dochter, zus, vriendin en collega werd. Door gesprekken met opmerkingen die je écht tot nadenken zetten, diverse oefeningen, wilskracht en een portie lef heb ik dit nu weten om te draaien naar mijzelf als prioriteit. Makkelijker dingen loslaten en weten wat voor mijzelf écht belangrijk is waarbij ik weloverwogen nee kan zeggen. Kortom, met de stap naar Froukje en wat ik daar geleerd heb, ervaar ik veel meer geluk, liefde en balans in mijn leven in combinatie met mijn persoonlijke (werk) ambities. Ik beveel Froukje zeker aan! 🔝 Haar professionele, nuchtere kijk en opmerkingen hebben mij gebracht waar ik naar zocht. “
Geke Enting, 33 jaar

Investering in jezelf voor de online cursus Patronen doorbreken voor meer rust en geluk:

€ 27,00 (i.p.v. € 47,00)

Vul hier je gegevens in voor het boeken van een gratis Inspiratie-gesprek.