Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

De beweging naar verandering, begint bij stilstaan

Regelmatig even stilstaan is op meerdere vlakken goed.
• Als je langdurige stress hebt is het belangrijk om op die manier de spanning en stress te verminderen. Genoeg pauzes en micropauzes zorgen ervoor dat je lichaam van de actiemodus naar de herstelmodus gaat.
• Daarnaast is het belangrijk stil te staan bij de reden waarom jij zoveel stress hebt/had. Wat is jouw mindset? Wat zijn jouw persoonlijke overtuigingen? Belemmeren die jou misschien om op tijd rust te nemen?
• Ook is het belangrijk om regelmatig stil te staan voor een moment van reflectie en persoonlijke ontwikkeling. Wat vind je écht belangrijk in je leven? Leef je naar je waarden? Zit je nog op koers? Kun je je kwaliteiten (nog) goed inzetten in je dagelijks leven?

Sta jij regelmatig even stil?

Foto: Marion Wind