Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Nog steeds zo blij met m’n logo! Dit was destijds nog een heel proces voor mij. Eerst een logo laten maken, maar voelde toch niet goed. Lastig! Toen via een site zelf aan de slag gegaan. Tijdens dat proces kwam ik opeens op de naam FroukJecoach. Door Jecoach in een andere kleur te zetten had de tekst een dubbele betekenis:

1) Ik ben Frouk, je coach. Ik sta voor je klaar. Vrienden en familie noemen me soms Frouk, dus Frouk staat er ook voor dat ik laagdrempelig in contact ben.
2) En het staat ook voor Froukje(de)coach.

Maar bij het toen zelf gemaakte logo voelde ik het niet helemaal, ik was vooral blij met de naam!
Uiteindelijk de stap genomen om Kim van Aalderen te vragen, een grafisch ontwerpster waarmee ik een klik heb.
En een paar weken later was mijn prachtige logo ontstaan. Zo knap die creativiteit!
Het lettertype geeft een open uitstraling, past goed bij wie ik ben. Het mosgroen in mijn logo en het bloeiende takje aan het einde staan voor persoonlijke groei, vernieuwing, gezondheid, evenwicht, ontspanning en de natuur 🌿
Het roze staat voor puurheid, voor mijn compassie en vrouwelijke, gevoelige kant.
Allemaal belangrijke pijlers voor mij en mijn bedrijf!