Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

“Doe niet zo lui”

Vind jij jezelf regelmatig lui als je even niks doet? Omdat er nog zoveel te doen is? Werken, wassen, sporten, afspreken, schoonmaken, voor anderen zorgen, boodschappen doen, eten koken enz. Pas als alles klaar is mag je eindelijk uitrusten van jezelf. Als er nog tijd over is… Wist je dat juist de doorzetters en perfectionisten vaak het gevoel hebben dat ze lui zijn? Terwijl ze dat helemaal niet zijn, maar vaak teveel ballen in de lucht proberen te houden? En wist je dat doorzetters en perfectionisten meer kans hebben op een burn-out?

Als je geen energie meer hebt en op wilskracht doorgaat zonder eerst op te laden, pleeg je roofbouw op jezelf. De inspanningen aan de ene kant en het herstel aan de andere kant zijn dan uit balans. Dit eist zijn tol met allerlei klachten tot gevolg. Die klachten kunnen zich uiten in het gedrag, op het fysieke stuk, op het emotionele stuk, op het mentale stuk en het concentratiestuk (cognitieve functies).

Afgelopen week zo mooi bij een klant die nu na 2 coachsessies aangaf veel meer rust te hebben. En waar het haar eerst niet lukte om een boek te lezen omdat ze zich niet kon concentreren, lukte dit sinds kort wel en ze genoot van het boek! Na het stuk mindset/stress gaan we nu verder verdiepen op het stuk zingeving. Over wie ben jij? Wat kan jij? Wat wil jij? Zo belangrijk ook voor het stuk zelfvertrouwen om je hiervan bewust te worden!

Wil jij ook meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen? Plan dan een gratis inspiratie-gesprek van een half uur met mij!

Ik ben trouwens een coach die tussen de gesprekken door ook bereikbaar is om even te sparren, een situatie voor te leggen, bij vragen of om successen mee te delen! Samen ga je sneller en kom je verder!🍀

Hartelijke groet,
Froukje