Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Even voorstellen

Laatst schreef ik een post op mijn social media om mezelf even voor te stellen. Op mijn website staat natuurlijk de Over-mij pagina, maar om me nog beter te leren kennen deel ik het hier ook met jou.

Ik ben Froukje, 36 jaar en woon met Arno en onze 3 kinderen in Scharsterbrug (vlakbij Joure). Daar heb ik mijn coachpraktijk voor persoonlijke ontwikkeling en stressreductie en run ik samen met Arno een melkveebedrijf๐Ÿฎ. Arno is echt de boer en ik ben echt de coach zeg maar ๐Ÿ˜Š.

Na 5 jaar Rechten studeren in Groningen werkte ik jaren als jurist en maakte uiteindelijk een switch naar coach. Ik stopte in de juridische wereld omdat ik qua persoonlijkheid veel beter pas in een mensgerichte wereld. Ik ben oprecht betrokken, empathisch en bied graag een luisterend oor. Het stuk probleem oplossen en verbanden leggen als jurist komt nog goed van pas tijdens de coaching. Ook is het als coach helpend dat ik uit eigen ervaring in mijn juristen-tijd weet hoe het is om langere tijd teveel stress te hebben en jezelf een beetje kwijt te zijn. Ik heb een hele mooie en soms pittige persoonlijke ontwikkelingsreis gemaakt!

๐Œ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฆ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ข๐ž: vrouwen met teveel stress, onrust en onzekerheid, begeleiden naar meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen.

๐€๐ฅ๐ฌ ๐ฃ๐ž ๐ฆ๐ž ๐ ๐จ๐ž๐ ๐ณ๐จ๐ฎ ๐ค๐ž๐ง๐ง๐ž๐ง, ๐ณ๐จ๐ฎ ๐ฃ๐ž ๐ฐ๐ž๐ญ๐ž๐ง ๐๐š๐ญโ€ฆ
-Ik een echt familiemens ben. Ik ben de 2e uit een gezin van 5 kinderen. Ik groeide op op een boerderij in Oudehaske, dichtbij Heerenveen. We deden vroeger graag spelletjes๐ŸŽฒ en maakten vaak legpuzzels๐Ÿงฉ. Dat doe ik nu nog steeds graag.
-Ik graag op de quad rijd in ons weiland of achter op de motor zit bij Arno๐Ÿ (dat laatste is alweer te lang geleden).
-Ik van gezelligheid & een feestje houd๐Ÿ’ƒ, maar ook kan genieten in mijn eentje๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐ŸŒณ.

๐†๐ฎ๐ข๐ฅ๐ญ๐ฒ ๐ฉ๐ฅ๐ž๐š๐ฌ๐ฎ๐ซ๐ž: Warme chocolademelk met slagroom๐Ÿ˜‹.

Nu wil ik graag wat over jou weten! Wie ben jij en waar loop jij tegenaan? Klik hier om een reactie achter te laten!