Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Outside your comfortzone is where the magic happens.

Wat is eigenlijk je comfortzone? In je comfortzone voel je je veilig en vertrouwt. Maar het kan ook saai worden. Hier sta je soms wat in de sluimerstand. Of je krijgt zo’n soort van “gemiste-kans-gevoel” omdat je stiekem weet dat er meer in je zit. Maar je durft de veilige zone niet te verlaten. Omdat je dat spannend en eng vindt. Omdat je bang bent voor het onbekende en veel beren op de weg ziet. Omdat je er onrustig van wordt. In de comfortzone kan de angst leidend zijn. Zo bleef ik ook lang in mijn vorige baan hangen.
Outside your comfortzone is were the magic happens💫
Uit je comfortzone stappen is vaak (een beetje) spannend, maar het levert je wel veel op! Het geeft energie en zorgt voor persoonlijke groei. Ze noemen het ook wel de leerzone. Je rekt je comfortzone langzaam op.
In deze zone krijg je mooie nieuwe ervaringen en ga je jezelf verbazen♡ Tip: Als je in kleine stapjes uit je comfortzone komt, maak je het minder spannend voor jezelf. Heb jij ook het gevoel dat er meer in je zit? Wil jij graag stappen zetten maar vind je het spannend?
Kom dan langs voor een gratis inspiratie-sessie. ➡️Zet een (klein) stapje uit je comfortzone💪 dan gaan we samen (vrijblijvend) een stukje op weg richting jouw doelen! Niet omdat het moet, maar omdat het kan😊🍀

Ga jij regelmatig uit je comfortzone?