Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Hoe werd jij vanochtend wakker?

Hoe werd jij vanochtend wakker? Was je moe? Of had je zin in de dag? Slaap is een belangrijke energiegever en is een thema waar ik vaak bij stil sta met mijn klanten. Hoe kun je je slaap verbeteren, val je makkelijker in slaap enz.

Naast slaap zijn er veel meer energiegevers. Of je wel of geen zin hebt om ’s ochtends je bed uit te komen kan ook te maken hebben met het stuk zingeving. Zingeving en een doel hebben in je leven is een (soms onbewuste) behoefte voor veel mensen. Als deze behoefte onvervuld is dan komen er gevoelens als: verveling, doelloos, futloos, energieloos etc. Als je duidelijk krijgt wat voor jou écht belangrijk is en dit meer in je leven gaat verweven dan ben je een energieker en gelukkiger mens.

Meer energie krijg je ook als je meer rust krijgt in je hoofd: minder piekeren, meer genieten. Bovendien kan piekeren je ook uit je slaap houden en je daarom moe wakker laten worden. En piekeren kost an sich ook al veel energie.

Een klacht, zoals moe en weinig energie, en de oplossing zitten vaak niet op één vlak. Dat vind ik zo waardevol aan het balansmodel ⚖ waarmee ik werk (zie 2e foto), het gaat om de mens als geheel, over alle vlakken, alle dimensies van het leven:
-Het stuk zingeving✳💫,
-Het mentale stuk🧠,
-Het sociaal-emotionele stuk🧡
-Het fysieke stuk 🚶🏼‍♀️😴 en
-Het stuk pro-activiteit ➡️

En zo mooi om te zien hoeveel baat m’n klanten erbij hebben. En dát is voor mij zingeving.

Wil jij ook van jezelf een prioriteit maken? En bijvoorbeeld minder piekeren, beter slapen en meer zingeving?

Meer rust en meer energie? Je bent van harte welkom voor een gratis inspiratie-gesprek! Klik hier om een gesprek in te plannen.