Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Zelfvertrouwen

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?
Door jezelf echt serieus te nemen en in jezelf te gaan geloven♡

Een groei-mindset is hierbij zo belangrijk! Iemand met een op groei gerichte mindset gelooft dat kwaliteiten, intelligentie en persoonlijkheid niet vast staan, maar dat je je verder kunt ontwikkelen door te leren en ervaringen op te doen. Iemand met deze houding durft meer zichzelf te zijn en ziet kwetsbaarheid als een kracht. Mensen met een groeimindset geloven dat je je kunt ontwikkelen door er moeite voor te doen.

Wil jij meer zelfvertrouwen? Download dan mijn gratis E-book: 7 tips voor meer rust, energie en zelfvertrouwen, via www.froukjecoach.nl.
Wil je meteen in actie: boek dan een gratis Inspiratie-gesprek, dit kan online of in m’n praktijkruimte!