Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Waar heb je later spijt van?

“Waar heb je het meest spijt van in je leven?”, vroeg een Australische verpleegster aan mensen op hun sterfbed. Ze schreef er een boek over. Dit zijn de 5 punten (top 5) die daaruit kwamen:

  1. “Had ik maar mijn leven op mijn eigen manier geleid, niet het leven dat anderen van me verwachtten of wilden”.
  2. “Had ik maar niet zo veel gewerkt zodat ik er vaker was geweest voor mijn gezin, partner of kinderen”.
  3. “Had ik mijn gevoelens maar vaker geuit”. En dus niet inslikken omdat je anderen er niet mee lastig wilt vallen, jezelf dan misschien teveel vindt of bang bent om buiten de groep te vallen.
  4. “Had ik mijn vrienden maar meer gekoesterd”.
  5. “Had ik mezelf maar meer toegestaan om gelukkig te zijn”.

Een indrukwekkende top 5! Het zijn thema’s die vaak voorbij komen in mijn coachpraktijk. Zo mooi en belangrijk dat hier tegenwoordig veel meer aandacht voor is en dat je die regie kunt pakken.

Het kan ook confronterend zijn deze top 5 te lezen. Maar vanuit daar, vanuit die pijn, kan ook een sterke drive ontstaan om toch die (spannende) stappen te zetten en voor je eigen levensgeluk te gaan🍀.

Hoe mooi zou het zijn als je later geen spijt hebt van de dingen die je NIET gedaan hebt, maar trots bent op de stappen die je WEL gezet hebt.

Wil je hulp om weer op koers te komen? Om je leven op jouw manier te leiden, prioriteiten te stellen, je gevoel te volgen en jezelf toestemming te geven om gelukkig te zijn?
Download dan via mijn gratis E-book met 7 waardevolle tips voor meer rust, energie en zelfvertrouwen. Of boek een gratis en vrijblijvend Inspiratie-gesprek! Kijk op www.froukjecoach.nl.