Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

The quality of your life is a reflection of the quality of the questions you ask yourself. – Tony Robbins-

the quality of your life

Dit vind ik zo’n rake tekst.
Tijdens een coachtraject stel ik je ook (o.a.) prikkelende, helpende, verdiepende vragen. En uiteindelijk word je je eigen coach en je eigen cheerleader. En heb jij inzichten, handvaten en tools om jezelf bij te sturen en jezelf vragen te stellen. Klanten zeggen regelmatig dat ze mij dan even in hun hoofd horen praten of bedenken wat ik zou zeggen. Blijft bijzonder, ze ervaren dit als heel helpend.

Stel jij jezelf goede vragen waardoor je op koers blijft? Waardoor je het piekeren kan doorbreken? Waardoor je pro-actief blijft? Waardoor je lief voor jezelf blijft? Waardoor je niet al je energie weggeeft en in balans blijft?