Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

If you wait for perfect conditions, you will never get anything done

perfecte omstandigheden

Je droom achterna gaan, je persoonlijk ontwikkelen, werken aan je zelfvertrouwen, meer ontspannen, van jezelf een prioriteit maken. Het proces gaat niet vanzelf, maar beginnen is vaak al helemaal niet makkelijk.
Je wacht misschien op de perfecte omstandigheden. Maar wat zijn de perfecte omstandigheden? En als de perfecte omstandigheden nooit komen, wat dan? Dan blijf je in de wachtkamer van je eigen leven zitten. En heb je achteraf misschien spijt van al die tijd dat je in die wachtkamer zat, on-hold stond.

Je tijd is kostbaar. Maak van je dromen, van je persoonlijke doelen een prioriteit! Het is belangrijk, want het maakt jou gelukkiger. En het mooie is, als jij gelukkig bent, gaan de dierbare mensen om je heen in je slipstream met mee. Dus mocht je het eerst nog niet voor jezelf willen doen, doe het dan eerst voor de mensen om je heen. 
Gedurende de reis ga je het voelen en ervaren én ga je het jezelf ook gunnen. Stop met wachten, sta op en ga aan de slag! 💪 Je leeft maar één keer. 💫

Ik kan je helpen je dromen duidelijk te krijgen en van jezelf een prioriteit te maken