Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Tijd om wat hooi van je vork te gooien?

hooi van je vork gooien

Ken je dat gevoel? Je bent vaak moe en hebt regelmatig stress. Je legt de lat hoog voor jezelf. Je merkt dat je continu over je grenzen gaat.
Je bent voor je gevoel alleen maar bezig met de dingen die moeten gebeuren, heen en weer rennen om alles en iedereen tevreden te houden.
En dan voel je je ook nog schuldig als het niet gelukt is

โฅWil jij meer rust en geluk in je dagelijks leven?

Maak dan van jezelf een prioriteit en zet die eerste stap!

โ€œ๐—”๐—น๐˜€ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ, ๐—ธ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ด ๐—ท๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ดโ€

Want alleen de wens van verandering is niet voldoende. Als je wilt dat het anders gaat, zul je ook stappen mogen zetten.
Omdat je weet dat er meer is. Omdat je jezelf niet langer weg wilt cijferen. Omdat jij later niet op je leven wilt terugkijken en spijt wilt hebben van de dingen die je niet gedaan hebt, maar eigenlijk wel wilde.

Zet die eerste stap en ga voor mijn online training Patronen doorbreken voor meer rust en geluk๐Ÿ’•.

Je ontvangt tijdens de training 4 dagen lang een mail met daarin elke dag een video van mij, waardevolle modellen, informatie, inspiratie, handige tips en tools.
Je kunt elk moment instappen en in je eigen tijd de cursus volgen.

Ervaringen van eerdere deelnemers:

โ€œ๐˜›๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ป๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜”๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ถ๐˜ณ๐˜ด๐˜ถ๐˜ด ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฅ!โ€
Trijntje Buter, 33 jaar

โ€œ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ. ๐˜–๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ญ๐˜ข๐˜จ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง.โ€
Marije, 35 jaar

Je vindt de training op mijn websiteย www.froukjecoach.nl/cursuspatronendoorbreken

PS Deze foto maakteย Colin Bos Fotografieย tijdens een gezellige fotoshoot. Krijg weer een glimlach op m’n gezicht bij het zien van deze foto๐Ÿ˜„