Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Wil jij meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen?

Loop jij jezelf regelmatig voorbij en voel je je vaak moe en onzeker?
Laat mij je helpen. Ik ben Froukje Huitema, lifecoach en stress- en burn-out coach. 
Ik help mensen die vaak stress ervaren, zichzelf wegcijferen en de lat hoog leggen aan rust, energie en zelfvertrouwen.

Download hieronder mijn gratis E-book met daarin 7 tips voor meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen.  

FroukJeCoach

Ken je dat gevoel? Je bent vaak moe en heb regelmatig stress. Je legt de lat hoog voor jezelf. 
Je voelt je onzeker en piekert veel. Je merkt dat je continue over je grenzen gaat.
Je bent voor je gevoel alleen maar bezig met de dingen die moeten gebeuren,
heen en weer rennen om alles en iedereen tevreden te houden.
En dan voel je je ook nog schuldig als het niet gelukt is…

Wil jij:
-meer rust in je hoofd, je lijf en je dagelijks leven? 
-meer energie? 
-meer zelfvertrouwen? 
-meer balans, ook tussen werk en privé? 

Maak ook van jezelf een prioriteit! Ik begeleid je graag naar meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen.

Wat brengt coaching jou?


♥ Je voelt je rustiger en kunt beter ontspannen (zonder schuldgevoel).

♥ Je hebt veel meer rust in je hoofd. 

♥ Je staat weer aan het roer van je eigen leven.

♥ Je zit beter in je vel en hebt meer energie.

Je hebt meer zelfvertrouwen.

♥ Je voelt je gelukkiger.

Kortom: je geniet meer van het leven!

WhatsApp Image 2019-10-24 at 20.24.44 (1)

Als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor een ander zorgen

Je lontje wordt misschien steeds korter. Je gaat steeds harder rennen, je rem lijkt wel afgesleten. Je krijgt steeds meer spanningsklachten in je lichaam. Je voelt je overprikkeld en onzeker en vindt het steeds lastiger om keuzes te maken. Je bent jezelf een beetje kwijt en gaat steeds over je grenzen heen. Als je zo blijft doorrennen en voor alles en iedereen blijft klaarstaan, lig je misschien straks uitgeteld op de bank en kun je even voor niemand meer klaarstaan.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om weer lekker in je vel te zitten. Minder moeten en meer ontspannen. Zonder schuldgevoel tegenover jezelf en tegenover anderen ook eens een halt. En met meer vertrouwen in jezelf, meer rust in je hoofd en met meer zelfliefde door het leven.

Hoe zou dat zijn? 

Ik gun dit jou! Misschien voelt het nu nog niet zo, maar je hebt hierop meer invloed dan je nu wellicht zult denken.
Het gaat alleen niet vanzelf.

Ik help je graag!

Ik ben Froukje Huitema. Ik stond jarenlang voor alles en iedereen klaar maar vergat mezelf daarbij. Ook zat ik niet op mijn plek in de juridische wereld waar ik werkte. “Niet klagen, maar dragen” dacht ik vaak. En “overal is wel wat”. Ik was zo moe en voelde me onzeker…

Ik wilde het allemaal zo graag goed doen, maar was niet meer bezig met wat goed is voor mij. Ik zat in de overleef-modus. Op het werk miste ik de zingeving en thuis laadde ik niet genoeg op. Het ging allemaal ten koste van mijn energie. Ik was mezelf een beetje kwijt. Uiteindelijk liep ik vast. Met behulp van een coach heb ik mezelf toen beter leren kennen en leerde ik mijn energiepijl beter te bewaken. Ook ontdekte ik wat voor mij écht belangrijk is, wat voor mij zingeving is. Ik heb toen ontslag genomen als jurist, heb mijn hart gevolgd en me omgeschoold tot persoonlijke coach. Het is mijn missie om mensen die de lat te hoog leggen, zichzelf wegcijferen en vaak moe en onzeker zijn te begeleiden naar meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen.   

Ik gun dit jou! Ik begeleid je graag naar meer rust, meer energie en meer vertrouwen in jezelf. Door je inzicht te geven in wat je nu tegenhoudt, door samen de balans op te maken op alle vlakken van je leven en daar waar nodig stappen te zetten. Ik help je en geef je tools om patronen te onderzoeken en los te laten, meer rust in je hoofd te krijgen, je energie-level te bewaken en te ontdekken wat écht belangrijk is voor jou.

Samen kom je verder!

Wil jij van jezelf een prioriteit maken? Wil jij die eerste stap zetten en de beweging in gang zetten naar meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Inspiratie-gesprek. Dit kan online of in mijn praktijkruimte in Scharsterbrug (in het het zuiden van Friesland, in de omgeving van Joure, Lemmer, Heerenveen en Sneek).

Ervaringen

Ik was mezelf een beetje kwijt; wie ben ik, wat vind ik belangrijk… Ook wilde ik beter op mezelf leren passen, niet door het leven heen rennen maar ook eens een halt, zonder schuldgevoel tegenover anderen. Froukje heeft me, d.m.v. oefeningen en gesprekken, laten inzien hoe ik ben, wie ik ben, wat mijn waarden en kwaliteiten en mijn dromen zijn (He, die zijn niet eens onmogelijk;-). Ze heeft me geleerd om prioriteiten te stellen waardoor ik uiteindelijk beter op mezelf ben gaan passen. Froukje heeft me laten inzien wie ik al was (dat was ik namelijk kwijt) en dat dat helemaal prima is, ik mag blij met mezelf zijn (zonder dat dat eigenwijs is of arrogant)! Een aanrader om eens op een reflecterende manier naar je eigen leven te kijken”
Mathilde, 36 jaar

Hoe een mens in korte tijd, met verschillende inzichten positief kan veranderen😃🍀 Dat heb ik geleerd bij en van Froukje. Te veel willen, de lat hoog leggen, niet kunnen/willen loslaten, rennen, passen en meten in de agenda én ook tijd hebben voor mijn gezin. Dat was wat ik wilde, maar waarbij ik een racende, mopperende vrouw, moeder, dochter, zus, vriendin en collega werd. Door gesprekken met opmerkingen die je écht tot nadenken zetten, diverse oefeningen, wilskracht en een portie lef heb ik dit nu weten om te draaien naar mijzelf als prioriteit. Makkelijker dingen loslaten en weten wat voor mijzelf écht belangrijk is waarbij ik weloverwogen nee kan zeggen. Kortom, met de stap naar Froukje en wat ik daar geleerd heb, ervaar ik veel meer geluk, liefde en balans in mijn leven in combinatie met mijn persoonlijke (werk) ambities. Ik beveel Froukje zeker aan! 🔝 Haar professionele, nuchtere kijk en opmerkingen hebben mij gebracht waar ik naar zocht. “
Geke Enting, 33 jaar

Balans-check

De Balans-check is een coach-gesprek van 75 minuten en biedt je overzicht en geeft duidelijkheid waar voor jou winst te behalen valt. Het geeft je een andere blik op je leven. We maken een plan van aanpak en ik geef je concrete handvaten. 

Je bent van harte welkom!

Balans-pakket

Het Balans-pakket is een persoonlijk coachtraject. Dit traject start met een Balans-check van 75 minuten. We maken samen jouw persoonlijke balans op en stellen een plan van aanpak op. Aan de hand van jouw persoonlijke doelen en de uitkomst van de Balans-check gaan we in de daaropvolgende 5 coach-sessies verdiepen op alles wat voor jou van belang is om in balans te komen. 

Wil jij de regie pakken voor meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen?

Gratis E-book

Download hieronder mijn gratis E-book met daarin 7 waardevolle tips voor meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen!  

Froukjecoach 2021

Vul hier je gegevens in voor het boeken van een gratis Inspiratie-gesprek.

    Volg mij op Instagram