Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Balans-check

In 1 gesprek meer grip op jouw totaalbalans

Heb je weinig energie? Voel je je onrustig? Heb jij het gevoel dat je niet (helemaal) in balans bent? En vind je het lastig om het lek boven te krijgen?

En wil jij...

-Ontdekken waar voor jou winst te behalen valt om in balans te komen?

-Tips en tools voor meer energie?

-Meer grip op jouw leven?

-Een inzichtgevend gesprek over alle dimensies/alle vlakken van jouw leven?

-Met een objectieve, empathische Lifecoach naar bepaalde levensthema’s kijken?

Boek dan een Balans-check! Dit is een inspirerend, inzichtgevend gesprek van 75 minuten

Werkwijze

We maken de balans op op de vijf dimensies van het leven:

  1. Bewustzijn: wat zijn jouw kwaliteiten, drijfveren en kernwaarden, wat vind jij écht belangrijk? 
  2. Mentaal: krijg inzicht in je gedachten en (belemmerende) overtuigingen. Hoe veerkrachtig ben je? 
  3. Emotioneel: herken je eigen emoties en die van de ander. En hoe groot is jouw gevoel van verbinding met anderen?
  4. Fysiek: inzicht in wat je lijf je vertelt en inzicht in ontspanning en slaap.
  5. Eigen regie: heb je regie over je eigen leven? Wil jij werken met daadkracht en motivatie? Prioriteiten gaan stellen? Van jezelf een prioriteit maken?

Balance is not something you find, it’s something you create.

Voorafgaand aan het gesprek stuur ik je een inspirerende vragenlijst over bovenstaande dimensies die je invult. Tijdens het gesprek van 75 minuten maken we vervolgens jouw persoonlijke balans op. We kijken samen naar jouw totaalbalans op alle vlakken van het leven. We zoomen als het ware uit op je leven en bekijken het van een afstandje. Daarnaast zoomen we ook weer in op bepaalde thema’s waar winst te behalen valt.
De check geeft je een andere blik op je leven en geeft je daardoor nieuwe inzichten in jezelf, in jouw balans.

Daarnaast geef ik je tips en tools en een stuk coaching op weg naar jouw doelen. 

Laat mij je helpen bij het opmaken van jouw totaalbalans, om meer overzicht en inzicht te krijgen op alles dat van belang is om in balans te komen en die eerste stappen te zetten. Na afloop ontvang je een samenvatting en de besproken modellen.

De Balans-check is ook de start van het Balans-pakket maar is ook los te boeken.

Jouw investering voor een losse Balans-check (gesprek van 75 minuten + samenvatting na afloop): Particulier tarief € 147,00. Zakelijk tarief op aanvraag. 

Wist je dat veel werkgevers willen betalen voor coaching vanuit een potje vitaliteit, scholing, persoonlijke ontwikkeling of in het kader van verzuimpreventie of verzuimreductie? Wil je hierover meer informatie, kijk dan op deze pagina of stuur me een berichtje.

FroukJeCoach

Life is like riding a bicycle, to keep your balance
you must keep moving

Klantervaring

Klantervaring (na een Balans-pakket):

Hoe een mens in korte tijd, met verschillende inzichten positief kan veranderen
Dat heb ik geleerd bij en van Froukje. Te veel willen, de lat hoog leggen, niet kunnen/willen loslaten, rennen, passen en meten in de agenda én ook tijd hebben voor mijn gezin. Dat was wat ik wilde, maar waarbij ik een racende, mopperende vrouw, moeder, dochter, zus, vriendin en collega werd. Door gesprekken met opmerkingen die je écht tot nadenken zetten, diverse oefeningen, wilskracht en een portie lef heb ik dit nu weten om te draaien naar mijzelf als prioriteit. Makkelijker dingen loslaten en weten wat voor mijzelf écht belangrijk is waarbij ik weloverwogen nee kan zeggen.

Kortom, met de stap naar Froukje en wat ik daar geleerd heb, ervaar ik veel meer geluk, liefde en balans in mijn leven in combinatie met mijn persoonlijke (werk) ambities. Ik beveel Froukje zeker aan! Haar professionele, nuchtere kijk en opmerkingen hebben mij gebracht waar ik naar zocht. Probeer en ervaar het eens, ik weet zeker dat je er blij van wordt! 

Geke Enting, 32 jaar

Nog even voorstellen...

Ik ben Froukje Huitema. Met mijn man en onze 3 kinderen woon ik in Scharsterbrug (Friesland) waar ik mijn coachpraktijk run. Ik heb hiervoor tien jaar als jurist gewerkt, maar dit werk paste niet goed bij mij.
“Nog even doorzetten”, “niet klagen maar dragen”, “overal is wel wat”, dacht ik vaak. Ik cijferde mezelf te vaak weg en legde de lat heel hoog. Ik wilde alles zo graag goed doen, maar was niet meer bezig met wat goed was voor mij. Ik liep uiteindelijk vast… 

Ik leerde toen beter op mezelf te passen en kwam er achter wat voor mij echt zingeving is. Ik ging mijn hart achterna en heb me omgeschoold tot Lifecoach.

Ik help nu dagelijks klanten aan meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen. Waardoor ze weer genieten van het leven. 

Meer balans in je leven

Wil jij jouw persoonlijke balans opmaken? Een verdiepend gesprek van 75 minuten over jouw leven? Jouw energie-balans opmaken? Stilstaan bij de dingen waar je tegenaan loopt? Met een andere blik naar jouw leven kijken? 

Boek dan een Balans-check. Ik zet mijn expertise graag in om jou weer op weg te helpen. Na afloop ontvang je een samenvatting + tools in de mail.
Je bent van harte welkom!