Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Het begint met inzicht krijgen in jezelf. Inzicht in je energiegevers en nemers. En met bewustwording en stappen zetten op alle 5 dimensies van het leven:

๐™๐ข๐ง๐ ๐ž๐ฏ๐ข๐ง๐ : Word je bewust van jouw zingeving. Energie krijg je bijvoorbeeld als je zinvol bezig bent, je in de flow komt, de tijd vergeet. Werk kan een energiegever zijn als je er voldoening en werkplezier uit haalt. Wanneer gebeurt dat? Als je een passende baan hebt met een reรซle taakbelasting en een goede uitdaging. Ook kun je veel zingeving halen uit je gezin of vrijwilligerswerk.

๐— ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น: Word je bewust van je mentale kracht, van je mindset. Piekeren en onzekerheid kost energie. Een positieve, helpende mindset geeft energie.

(๐—ฆ๐—ผ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น-)๐—˜๐—บ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—น: Op het sociale vlak heb je energiegevers, zoals fijne contacten en sociale steun. Ook heb je energielekken op dit vlak. Wordt je hier steeds meer bewust van. Wie geven jou energie en wie kosten jou energie?
Ook effectief omgaan met je emoties is een belangrijke energiegever.

๐…๐ฒ๐ฌ๐ข๐ž๐ค: Gezonde voeding, beweging, ontspanning en een goede nachtrust zijn daarnaast ook belangrijke energiegevers.

๐„๐ข๐ ๐ž๐ง ๐‘๐ž๐ ๐ข๐ž: Pro-actief handelen is ook zo’n belangrijke. Het is de leiding en verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven.

Wil jij ook aan de slag met jouw totaalbalans?ย ๐Ÿ’ซ
Download dan als eerste stapje mijn gratis E-book 7 tips voor meer rust, energie en zelfvertrouwen via mijn websiteย www.froukjecoach.nl./e-book.