Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”

Deze uitspraak van Albert Einstein gaat niet op voor alles in het leven, maar geldt wel voor veel leef- en denkpatronen. Als ik nu nog steeds zou doen wat ik altijd deed, dan was ik nu nog als jurist aan het werk en niet happy met m’n werk. Dan was ik nog steeds perfectionistisch en veel aan het piekeren. Dan zou ik nog steeds stress hebben, erg moe zijn en niet zo gelukkig zijn. 

Wat anders doen dan ik altijd deed
Maar uiteindelijk ging ik wat anders doen dan wat ik altijd deed, waardoor ik weer gelukkig werd. Ik maakte een loopbaanswitch, mijn perfectionist is naar de achtergrond gegaan en ik pieker nog minimaal. Ik zorg beter voor mijn lichaam en geest en heb meer energie.

Patronen doorbreken
Maar waarom ging ik dan niet eerder andere dingen doen dan ik deed? Er waren toch allerlei signalen dat er iets moest veranderen? 
Het heeft allemaal te maken met patronen, leefpatronen, denkpatronen. Het is vaak heel lastig om in zo’n situatie alles goed te overzien, om overzicht te krijgen en patronen te doorbreken. Het ging bij mij ook niet van de ene op de andere dag. En ik heb dit ook niet alleen gedaan. Ook was het spannend, confronterend en soms heel frustrerend. Want als je het anders doet dan je deed, krijg je iets wat je niet precies weet. Maar doordat ik mezelf echt beter heb leren kennen en nu goed weet wie ik ben en wat ik wil, voelde ik me zo gesterkt en durfde ik stappen te zetten.

Spijt krijg je vaak van de dingen die je niet hebt gedaan
Heb jij ook het gevoel dat er iets moet veranderen? Ben je niet (helemaal) gelukkig? Kom dan in actie! Het leven is te kort om ongelukkig te blijven. Hoe wil jij later op je 80e terugdenken aan je leven? Spijt krijg je vaak vooral van de dingen die je niet gedaan hebt… Je hebt een keuze om eens serieus te kijken naar jouw leefpatronen, naar de dingen waardoor je misschien ‘s nachts niet kunt slapen of waarover je overdag loopt te mopperen of te piekeren. 

Overzicht en meer bewustzijn
Vind je het zelf lastig om een patroon te doorzien of een verandering door te voeren? Of ben je op zoek naar meer verdieping en wil je er achter komen wat voor jou écht belangrijk is? Ik kan je helpen om overzicht te creëren en meer bewustzijn te krijgen. Ik geef je dat steuntje in de rug, ik motiveer en luister écht naar jou. Door middel van verdiepende gesprekken, oefeningen en opdrachten kom je dichter bij jezelf. Zodat jij patronen kan doorbreken en weer gelukkig(er) kan worden.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is altijd gratis. Voor de snelle beslisser: aankomende woensdagochtend 12 juni heb ik nog een plekje vrij voor een oriënterend kennismakingsgesprek!

Misschien tot ziens!