Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

In de Boerderij

“Wil je meewerken aan een artikel in het weekblad Boerderij, voor de rubriek Boerenleven?” Dit werd me een paar weken geleden gevraagd door een verslaggeefster. Wat leuk, dat wilde ik wel! Ze had m’n website gelezen en was daardoor getriggerd. We maakten een afspraak, ook wilde ze een fotograaf langssturen. Maar aangezien een fotoshoot geen hobby is van mij, vroeg ik of één van m’n huidige foto’s gebruikt kon worden. Dat kon gelukkig.
Het was een leuk, ontspannen interview in m’n praktijkruimte. Daarna was het wel een beetje spannend hoe zo’n gesprek dan verwoord wordt (ik hou wel een beetje van controle😅), maar het eindresultaat vind ik erg mooi geworden!
Toch wel bijzonder, ik ben groot geworden met dit blad. Sinds ik kan lezen, lees ik al het stripje van “Opa”, wat hier altijd in staat. En nu sta ik er zelf ook paginagroot in😀Ook online is het artikel te lezen op:
https://www.boerderij.nl/…/Boerin-Froukje-eerst-jurist-nu-…/