Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Helemaal in balans?

“Ik heb mijn doel behaald, ik ben vanaf nu helemaal in balans.” Wat zou dat fijn zijn als je dat zou kunnen zeggen. Ik zou dat ook wel willen. Echt realistisch is het alleen niet. Zoals Jelle Hermus zegt: “Balans is geen doel dat je bereikt. Balanceren is een vaardigheid die je ontwikkelt. “Daarbij gaat het erom om jezelf goed te leren kennen. Met al je sterke kanten, je krachten, je kwaliteiten. En ook met al je struggles, onzekerheden en valkuilen. Het gaat over je ontwikkelen als persoon. Balanceren is een on-going proces.

Ook bij mij komen er regelmatig nieuwe uitdagingen op mijn pad en onvoorziene omstandigheden. Ook mag ik keuzes maken. Welke kant wil ik op met mijn coachbedrijf? Naast 1 op 1 coaching ook vaker groepen? En ook meer online? En hoe combineer ik mijn groeiende coachpraktijk met ons gezin en ons melkveebedrijf? En dat is niet altijd makkelijk en soms vraag ik (we) daarbij hulp, zoals een (business)coach of bedrijfsadviseur. Ik dacht altijd dat hulp vragen zwak is, maar inmiddels weet ik: samen kom je verder en ga je sneller.

Een aantal jaren geleden had ik veel stress. Die periode heeft echt indruk om me gemaakt. Achteraf zie ik wel dat ik mezelf aan het voorbijrennen was, maar toen op dat moment was het heel lastig te overzien. Ik mocht keuzes maken en dat was spannend. Nu zie ik het als een groot leermoment om mijn eigen keuzes te maken Γ©n om beter op mezelf te passen.

Daar help ik als coach mijn klanten ook bij. Ik help om weer overzicht te creΓ«ren en die stappen te zetten die goed zijn voor jou. En mentale veerkracht te ontwikkelen om met veranderingen en onzekerheden om te gaan. Meer rust in je hoofd en duidelijk krijgen wat Γ©cht belangrijk is voor jou, in verbinding met jezelf en de dierbare mensen om je heen. Wil jij ook stappen zetten naar meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen?

Aan de slag met Balanceren? Je bent van harte welkom voor een gratis inspiratie-gesprek!