Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Een mens lijdt ‘t meest door het lijden dat hij vreest

Ik was heel goed in doemdenken, ik ging er bij voorbaat al vanuit dat er van alles fout zou gaan. De worst-case scenario’s had ik al helemaal uitgedacht tijdens het piekeren. Voor ‘t geval dat… Dit zorgde voor veel stress en onrust in mij en kostte veel energie.

π‘°π’Œ 𝒍𝒆𝒆𝒇𝒅𝒆 π’π’Šπ’†π’• π’—π’‚π’π’–π’Šπ’• π’—π’†π’“π’•π’“π’π’–π’˜π’†π’ π’Žπ’‚π’‚π’“ π’Žπ’†π’†π’“ π’—π’‚π’π’–π’Šπ’• π’˜π’‚π’π’•π’“π’π’–π’˜π’†π’ 𝒆𝒏 π’‚π’π’ˆπ’”π’•.

Hier is gelukkig zoveel verandering in gekomen. Doordat ik mezelf goed leerde kennen, veel inzichten kreeg, bewuster ging leven en ontdekte wat Γ©cht belangrijk voor mij is. En met coach-methodieken aan de slag ging. Hierdoor kreeg ik rust in m’n hoofd. Γ‰n energie en zelfvertrouwen.

Nu help ik vrouwen die worstelen met thema’s zoals onzekerheid, piekeren, grenzen aangeven, perfectionisme, stress, onrust, vermoeidheid, gevoeligheid enz.

Een klant stuurde me afgelopen week een berichtje dat ze de methodieken waarmee we aan de slag waren geweest toepaste en hoe bijzonder ze het vond dat het werkte en ze een veel fijner gevoel kreeg.
β€œBen echt blij dat ik dit ben gaan doen samen met jou” appte ze nog.
Wauw, elke keer weer mooi om te horen!

Ben jij ook klaar met dat piekeren, al dat moeten, die onzekerheid, die moeheid en die onrust? Wil jij meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen? Stuur me dan een berichtje dan plannen we een gratis en vrijblijvend Inspiratie-gesprek in. Dit kan in mijn praktijkruimte of online. Geef ik jou die eerste tips op weg naar jouw doelen.Β