Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Speech Steve Jobs

speech steve jobs

Heb je de inspirerende speech van Steve Jobs al eens gezien die hij gaf bij Stanford University in 2005? Hij was destijds CEO van Apple en Pixar Animations. In de speech vertelt hij over een aantal cruciale punten in zijn leven en spoort studenten aan om hun dromen achterna te gaan en altijd te denken in termen van mogelijkheden, zelfs in tijden van tegenslag.

“Je tijd is beperkt, dus verdoe je tijd niet door het leven van een ander te leven. Blijf niet aan dogma’s hangen: dat is leven met de resultaten van de gedachten van anderen. Zorg ervoor dat het lawaai van de mening van anderen niet je innerlijke stem wegdrukt. En vooral: heb de moed om je hart en je intuïtie te volgen.”

Past zo mooi bij de thema’s waarbij ik als coach help! Wil jij ook hulp om meer geluk en balans in je leven te creëren? Je eigen leven te gaan leven met meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen? 🍀 Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan!

Tip: check Youtube voor dit prachtige, inspirerende filmpje.