Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Carpe Diem

Carpe Diem
De boerderij waar ik ben geboren en getogen heet Carpe Diem. Mโ€™n pake en beppe hebben deze naam aan de boerderij gegeven toen ze er in de jaren zestig hun melkveebedrijf startten. Nu ze er niet meer zijn denk ik dat ze hun (klein)kinderen misschien een boodschap hebben willen meegeven. De betekenis van deze Latijnse spreuk is: pluk de dag. Hiermee wordt bedoeld dat je van het leven moet genieten, wat een ontzettend goed streven is en ik de laatste jaren nog bewuster ben gaan doen.

๐—›๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜€ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด
Ook wordt de spreuk Carpe Diem gebruikt om mensen aan te sporen alles uit de dag te halen en geen zaken uit te stellen.

๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜„๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด
Wat nog wel eens wordt uitgesteld is het stuk persoonlijke ontwikkeling. De wens om je persoonlijk te ontwikkelen komt vaak voort uit het gevoel dat je er nog niet uithaalt wat er in zit. Terwijl je dat wel graag wilt.
Je wilt bijvoorbeeld:
-Steviger in je schoenen staan,
-Meer zelfvertrouwen,
-Jezelf niet meer wegcijferen,
-Je grenzen aangeven,
-Minder stress,
-Meer geluk ervaren,
-Meer genieten,
-Je eigen koers gaan varen of (her)ontdekken
Themaโ€™s waar ik met mijn klanten veel bij stilsta.๐Ÿ’ซ

Persoonlijke ontwikkeling vinden veel mensen dus belangrijk, maar toch wordt het regelmatig uitgesteld.

Dit komt vaak omdat het niet zo urgent voelt. Dus dan schiet het er vaak bij in en wordt je geleefd door de waan van de dag.

Ik help met gesprekken, tips en tools om patronen te doorbreken en prioriteit te maken van die zo belangrijke thema’s van het leven die bijdragen aan jouw geluk! Die stok achter de deur helpt bovendien om er tijd en energie in te blijven steken. En door de inzichten en de doorbraken ervaar je dat jouw nieuwe koers het meer dan waard is.โค

Ik zeg: Carpe Diem!๐Ÿ€ย Geniet van het leven en haal eruit wat er in zit!

ย