Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Tijd om van jezelf een prioriteit te maken?

jezelf prioriteit maken
๐—ฆ๐—ป๐—ผ๐—ผ๐˜‡๐—ฒ
Schuif je het nog even voor je uit en druk je op de snooze-knop?
De reminder komt vaak steeds als een boemerang weer bij je terug. Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.
Hoe vaak heb je al op de snooze-knop gedrukt?
ย 
๐—ฌ๐—˜๐—ฆ
Of is dat voor jou een YES en wil je hier nu echt stappen gaan zetten?
En weet je, voel je, merk je dat het tijd is om dingen anders te gaan doen? Om van jezelf een prioriteit te maken? Om belemmerende patronen te doorbreken en meer rust en balans in je leven te creรซren?
Ik loop graag met je mee tijdens deze prachtige persoonlijke ontwikkelingsreis! ๐Ÿ’ซ
ย 
๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ฒ๐—ด๐—ด๐—ฒ๐—ป:
“Ik besloot bij Froukje aan te kloppen voor professionele hulp. Het intake gesprek wat volgde was een goed, open en eerlijk gesprek. Er volgden een reeks sessies waarin Froukje mij gedoseerd voorzag van voorbeelden en oefeningen waarmee ik tot nieuwe inzichten kwam.
ย 
Inzichten over hoe je onder andere perfectionisme, bewijsdrang, piekeren, stress leert los te laten. Ze reikt je de juiste tools en voorbeelden aan waar je vervolgens zelf mee aan de slag kan. Ze coacht waar nodig en zorgt ervoor dat je in het proces vooruitgang blijft houden.
ย 
Uiteindelijk heb ik door haar als coach de stappen gemaakt waardoor ik weer mezelf ben, mezelf accepteer en met mezelf gelukkig kan zijn.
Ook heb ik handvaten gekregen om niet weer in de oude patronen te vervallen. Daar ben ik Froukje zeer dankbaar voor. Als je jezelf weer wilt hervinden dan zou ik Froukje als coach van harte aanbevelen!โ€
ย 
Op www.froukjecoach.nl/ervaringen vind je meer reviews.๐Ÿ™
ย