Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

When roots are deep, there is no reason to fear the wind.

When roots are deep

Deze prachtige quote deelde een tevreden klant vorige week met me aan het eind van een coachtraject, prachtig!

Ik gebruik regelmatig de metafoor van een boom met z’n wortels. Door aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling gaan je wortels steeds dieper de grond in.
Waardoor je veel meer geaard bent en steviger (in het leven) staat.
Zodat je kunt meebewegen zoals een boom meebeweegt met harde wind en stormen. Zodat je meer veerkracht krijgt.

Veerkracht zegt iets over je vermogen om ‘terug te veren’ na tegenslag, teleurstelling of veranderende omstandigheden.

Als het je (nog) niet lukt om terug te veren, kan het een soort vicieuze cirkel van onzekerheid worden. Het zelfvertrouwen gaat daardoor steeds meer achteruit en daardoor je veerkracht ook.

Belangrijk en waardevol om die vicieuze cirkel te doorbreken. En veerkrachtiger te worden met meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen.
Daar kan ik je bij helpen. Je hoeft het niet alleen te doen, je hebt wel zelf die eerste stap te zetten.

Wat klanten zeggen:
“De coaching heeft me geholpen mezelf beter te leren kennen en de rust en het geluk terug te vinden in mijn leven. Naast dat ik me mentaal beter voel, heb ik ook bijna geen fysieke klachten meer. Ik ben grotendeels van mijn migraine, vermoeidheid en fysieke angstklachten af. En het allerfijnst vind ik, dat ik de tools heb geleerd om andere uitdagingen die in het leven gaan plaatsvinden, aan te kunnen. Het geeft een enorm fijn gevoel, dat ik weer in mijn eigen krachten durf te staan”. (Fenna Verkerk)

Meer ervaringen lees je terug via Google reviews, mijn website en social media.

Wil je eens van gedachten met me wisselen over jouw persoonlijke doelen? Stuur me een berichtje voor een vrijblijvend gesprek van een half uur.

Ps Wist je dat veel werkgevers bereid zijn bij te dragen in de coaching vanuit het potje persoonlijke ontwikkeling, scholing, verzuimpreventie of verzuimreductie? Ik heb afgelopen jaren medewerkers gecoacht van o.a. de provincie, gemeentes, zorginstellingen, scholen en uit het bedrijfsleven.