Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

In het hier en nu vs. plannen

In het hier en nu

In het hier en nu zijn. Het zo waardevol om dat te leren als je veel piekert, het gevoel hebt dat je geleefd wordt en de dagen voorbij vliegen.

Ik train dit al een tijdje en het is heel fijn. Ik geniet daardoor van het moment. Ben weer in contact met mezelf.

Er is alleen ook een maar…
want in het nu vergeet je soms ook de tijd en kom je in de knel qua tijd/planning.
Dan ga je van die ontspan-bubbel ZO de stress in. Niet prettig weet ik uit eigen ervaring.

En als je teveel gericht bent op het heden, is er ook minder ruimte voor plannen maken voor de toekomst. En dat kan ook leiden tot stress, frustratie en een gemiste kans gevoel.

Want -in mijn voorbeeld- met een jong gezin, een volle coachpraktijk en ons melkveebedrijf kun je niet alleen maar in het moment leven. Dan krijg je last-minute voorbereidingen die stress geven. Dan zou er geen oppas zijn voor de kinderen, zou ik elke dag naar de supermarkt moeten, zou ik de afspraken van m’n klanten niet voorbereiden.
En dan zouden onze bedrijven niet staan waar ze nu staan.

Zonder een goede voorbereiding en planning worden sommige zaken uiteindelijk urgent en dat ga je voelen.

Zoals met zoveel dingen gaat het hier ook weer om de balans. Tussen regelmatig heerlijk in het hier en nu zijn en daarnaast een stuk planning en structuur om alles gestroomlijnd te laten verlopen.
En bij beide zaken kan ik je helpen!๐Ÿ’•

๐—˜๐—ป ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ถ๐—ฝ: als je even lekker in het hier en nu wilt zijn en de tijd even wilt vergeten; zet een timer om jezelf aan andere acties op de dag te herinneren.

Ps: heb je m’n online training Patronen doorbreken voor meer rust en geluk al gevolgd?
Wat klanten zeggen:
โ€œ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ. ๐˜–๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ญ๐˜ข๐˜จ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง.โ€ Marije, 35 jaar