Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Ontspan moment

Lezen is mijn grote hobby, mijn ontspan moment. Ik heb vele boeken verslonden en verslind nu de serie van De Zeven Zussen. Maar er is een periode in mijn leven geweest dat het lezen er bij in schoot. De periode waarin ik veel stress had. Terwijl ik toen juist wel wat ontspanning kon gebruiken. Maar onbewust ging dat zo. De ontspanning, de me-time, werd geskipt. De fysieke en mentale klachten namen toe. Toen werd het tijd om de balans op te makenβš–. Ik ben toen stapje voor stapje ook van mezelf een prioriteit gaan maken. Met meer rust, meer energie. En een hele mooie carriΓ¨reswitch van jurist naar coach tot gevolg waar ik nog elke dag dankbaar voor benβ™‘

>>Wat vond jij altijd leuk om te doen als hobby of ter ontspanning maar schiet er nu steeds bij in?

Ps: wil jij ook jouw balans opmaken en van jezelf een prioriteit gaan maken? Je bent van harte welkom. Wacht niet tot je misschien steeds meer fysieke, mentale of cognitieve klachten krijgtπŸ™

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Check: www.froukjecoach.nl/coaching voor meer info.

πŸ“· De foto bij dit bericht maakte ik tijdens een vakantie in Drenthe met mijn gezin tijdens een fijne wandeling alleen. Me-timeβ™‘