Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Weer een mooie review mogen ontvangen:”
Met hulp van Froukje ben ik stil gaan staan bij mijn eigen handelen, waarom ik bepaalde dingen doe, kies of belangrijk vind. Iets waar je normaal gezien niet eens over nadenkt en dat is jammer want het is leerrijk. Het geeft veel inzichten. Froukje liet me ook regelmatig stilstaan bij mijn positieve kanten, die belicht je zelf niet zo gauw, maar ik merkte hoe fijn dit was. Dat laat jezelf als persoon groeien. Ze houdt een spiegel voor waardoor je je verder ontwikkelt. Ik heb een houvast gekregen zodat je bepaalt gedrag van jezelf kunt verklaren en hoe dat met de ander in verhouding staat. Het heeft me vooral geleerd dat ik uit mag komen voor wat ik denk en dat het aan een ander is om dat te accepteren. Ik had sterk de neiging om te denken: ik overdrijf, zeg maar niet teveel want dan creëer ik weerstand. Maar ik ben er nu bewust mee bezig om wel mijn eigen ik te laten zien. De oefeningen en de manier van coachen zijn prettig en toegankelijk. Froukje is meelevend en geeft een gevoel van steun, dat vond ik heel fijn. Kortom: ik ben als persoon gegroeid en heb mooie inzichten en tools gekregen voor de toekomst.”

Sanne, 26 jaar

Dankbaar voor deze mooie woorden!🙏Check voor meer reviews www.froukjecoach.nl/ervaringen

Wil jij ook aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling, je persoonlijke groei? Je bent van harte welkom.