Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Niet goed genoeg?

Iemand zegt dat je iets niet (helemaal) goed gedaan hebt en jij denkt: wat slecht van mezelf, ik heb het helemaal verprutst, ik ben niet goed genoeg, ik heb gefaald.
Herkenbaar? Vaak wordt feedback gezien als persoonlijke kritiek, het voelt soms zelfs als een aanval. Het geeft stress en het raakt je dan op identiteits-niveau. Het kwam deze week ook ter sprake tijdens een coaching en ik herken het zelf ook van vroeger en soms heb ik het nog wel eens. Dan mag ik even met mezelf in gesprek.
Want als je het woord feedback onderzoekt, staat er eigenlijk dat je voeding terugkrijgt. Voeding om te groeien, van fouten kun je immers leren. Of je leert op zo’n moment om het niet persoonlijk op te vatten en dat het niet allemaal perfect hoeft. We zijn mensen, geen robots. Dat leer je ook bij het ontwikkelen van een groei-mindset. En dat feedback of zelfs kritiek van een ander niets zegt over wie jij ten diepste bent♡

Wil jij sterker in je schoenen staan? Aan de slag met zelfvertrouwen, zelfcompassie, assertiviteit, perfectionisme loslaten en een groei-mindset? Stuur me een bericht voor een gratis inspiratie-gesprek.