Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

Als je waagt, groeit je moed. Als je aarzelt, groeit je vrees. -Gandhi-

Vind jij het lastig knopen door te hakken of keuzes te maken? Hou jij teveel ballen in de lucht? Neem je teveel hooi op je vork? Een groei-mindset ontwikkelen is hierbij zo belangrijk. Zodat je angst en onzekerheden niet gaan regeren, maar jijzelf aan het roer komt te staan! Met een groei-mindset durf je meer jezelf te zijn en denk je in mogelijkheden en niet in doem-scenario’s. Dan is fouten maken niet erg en ben je veel milder voor jezelf.
Een paar tips voor een groei-mindset:
-Focus op het proces
-Focus op de inspanning
-Focus op groei
-Focus op leren
Ben je klaar met dat piekeren, al dat moeten, perfectionisme, die onzekerheid, die moeheid en/of die onrust? Wil jij meer rust, meer energie en/of meer zelfvertrouwen? Wil je nu echt die regie pakken en er serieus mee aan de slag? Dan is mijn persoonlijk coachtraject wat voor jou. Dit traject start met een Balans-check van 1,5 uur. Hierin maken we samen jouw persoonlijke balans op. Aan de hand van de uitkomst van de Balans-check gaan we in de daaropvolgende 5 vervolg-sessies van 1,5 uur verdiepen op wat voor jou van belang is. Bijvoorbeeld op het stuk mentale fitheid: je mindset, je gedachten, overtuigingen, je mentale kracht. Het stuk zingeving: wie ben jij, wat kan jij, wat vind jij écht belangrijk? Het sociaal-emotionele stuk: over je emoties en relaties. Het stuk ontspanning en slaap. En het stuk eigen regie. We verdiepen met gesprekken, erkende methodieken en oefeningen op de thema’s die voor jou van belang zijn. Je krijgt naast 1 op 1 coaching ook extra informatie, inspirerende, inzichtgevende opdrachten, tools, video’s en praktische oefeningen voor thuis. Tussen de afspraken door kun je mij via de mail ook vragen stellen en met me sparren. Je kunt het zien als een persoonlijke ontwikkelingsreis. Ik loop met je mee, stel je verdiepende vragen, houd je een spiegel voor, help jou gemotiveerd te blijven, geef je tips en tools en sta ook tussen de sessies voor je klaar om vragen te beantwoorden of te sparren. Je bent van harte welkom! Check www.froukjecoach.nl/coaching voor meer info!