Froukjecoach – Persoonlijke ontwikkeling I Lifecoaching

“Ik heb m’n Mojo weer terug”

“Ik heb m’n Mojo weer terug!” zei ze. “Mojo” is een combinatie van de eerste 2 letters van de woorden “motivation” en “joy”. Je kunt het zien als jouw innerlijke kracht, je zelfverzekerdheid of je ‘sparkle’. Je bent gemotiveerd en doet wat je leuk vindt. Dit straal je ook uit.

De klant die ik vanmiddag sprak vertelde dat ze haar Mojo weer terug had. Hoe gaaf is dat! Ze gaf aan dat ze veel meer zelfvertrouwen heeft, voor zichzelf opkomt en meer in haar kracht staat. Ze is van nature bescheiden maar profileert zichzelf nu veel meer. Ze vertelde dat ze veel sneller haar grenzen aangeeft en zich niet meer zo druk maakt.

Allerlei thema’s waar we de afgelopen 8 coachsessies aan gewerkt hebben. Zo mooi voor haar en super om te horen (en zien) als haar coach! Daar doe ik het voor!

Wil jij je Mojo ook (her)ontdekken?